Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lazítsd meg a teló befogószárakat egy kicsit,és egyenesítsd ki mintha bicikli lenne,utána húzd meg és elvileg kész
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Tegnap volt 1 kisebb esésem a Drz-vel és azóta egyenes kormánynál egy kicsit balra van fordulva az első kerék. Hogyan tudnám beállítani, hogy pont egyenesen álljon a kerék?
Valamint vevő lennék egy gyári hátsó indexre.
Előre is köszönöm a segítséget.
sanyika ti mikor mentek
Csáááá!
Kössz!
Jó hideg volt! De nem motoros aki nem jött:-)))))
Hali! A 3 srácnak akikkel összefutottunk ma Dobogókő felé:
Feldobtama képeket amiken ti is rajta vagytok.
no meg lesz valami becsület kassza ahova ki-ki vérmérséklete szerint...........
A nevezés az nem díjtalan
lehet hogy buta kérdés.. de a plakáton az van hogy a belépés dijtalan. akkor hogy kap az iskola pénzt?
Mindenkinek örülünk (főleg mert az a suli Kap valamit a bevételből ahova az én kiscsajxim is jár ) Arról nem beszélve,hogy nem semmi pályát jelöltek a szervezők
Sanyaa!

Bocsi hogy itt Kawasaki tulaj létemre idekontárkodok :P de DRZ-re vágyom és hát gondoltam benézek.. láttam hogy holnap ( vasárnap ) Fóton lesz verseny a régi rakétatelepen vagy merre... nem lakok messsze fóttól.. lenne kedvem elmenni haverokkal szerintem, ha le tudnád irni hogy jutok oda megköszönném és még az is előfordulhat hogy jelen leszünk.. köszi előre is.. Kakas..
ki mikorra ér majsára
ne OFFold a fórumot csúnya szöveggel b+
lehet elkéne adni a f_szba
szerelö nem marad más
na beszoptam a f.szt a kurva életbe bele
mosmá tiszta DRZ 07szindrómás a motot megfűszerezve avval h szaggat is mint az állat
tehát holnap átcsattog 1 simsonnal
köszi a videókat
kösz a felhomályositást