Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Estét!Majsai versenyről pár kép,3-dikon haverom,aki a rajt után vette észre,h a szemüvegét elfelejtette felhúzni,de így is első lett
Kicsi a világ
hali! mi a véleményetek a suzuki dr 350 ről? megbízhato motor? mennyit fogyaszt? kb hány kiló? mennyiben különbözik a drz től?
nekem csak 7végi endurozásokra kellene jo lenne mar egy dr is vagy az kevés inkább drz? lenne arra is pénzem de ha elég ahhoz egy dr 350 is akkor inkább azt veszem mert olcsóbb és azt nem sajnálom annyira:)
Spanom nekem ,falubéli enduros cimbora ,most cserélte le a drz jét rmz 250 re, pl a majsai versenyre biggel jött
látom jó mély a homok ott is
nagyszerű, akkor kicserélem köv hónapba azt is
Drz már nincs van egykét cucc eladó,hátsósárvédő lámpával(ufo) 6000ft s vagy sm-re,kipufó(gyári)de nemteljesen szuszogós,kicsit hangosabb 18 000ft érd06 20 352-6461
Ismered is Ice-t vagy csak a képeit találtad meg
Vazze, visszamentem megkeresni az elveszett rendszámomat és Képzeld Vácduka határában megtaláltam!
Vasárnapot megbeszélem a Tibiékkel, hogy újra vágjunk neki!
12000km
de ez nem 100%
gyertyát hány km-nél kell cserélni? van 1 olyan gyanúm h. ebben még nem igen volt...
Eladó kütyük. 06-20-5-636-213
DRZ Tuning légszűrő.
DRZ Acerbis 15 literes tank.
DRZ S-SM Komplett lámpa.
DRZ Gyári légterelők.
nekem kereken 3 hetes állás után ugyanugy indult mint eddig.....
Szevasztookk!péntek és Vasárnap zsír volt, gyirmóti bánya! úgy elfáradtunk hogy csak na....
voltak vicces szituk....
köszi a tippet, kipróbálom majd
Sztem ez természetes jelenség drz nél!A megoldás egy kicsit oldalra dűtöd a motort hogy a túlfolyón elkezdjen folyni a benzin és utána pöcre indulni fog!Legalább is nálam így működik
császtok!
kicsit több mint 2 hetes állás után ha nehezen indul be a masina az gáz? szerdán volt az eset... elég hűvös volt ráad...
halo emberek.. nem tudom kik voltak ma kint a fóti versenyen.. de über frankó volt ;-) gratula mindenkinek akit láthattam
Sziasztok!
Keresek:E-s Drz-hez kuplunkar tartot+kuplunkart,és a csavart amivel a kar a tartóhoz van fogatva!
És lenne két kérdésem is:
1.Hogy birok a kuplungon állitani,ha már a kar felöli csavar teljesen ki van csavarva,és ami a bovdenen van az is teljesen szét van már csavarva?
2.Néha hiába nyomom az inditogombot nem történik semmi,utánna meg mindent ugyanugy csinálok és 2-3 probálkozás után mintha semmi se történt volna egyböl beindul.Ez miért lehet?Valami kontakthiba esetleg?Hol?
Válaszaitokat elöre is köszönöm!
asszem hajtókar,már szerelőnél van!azért jót motoroztam,elfáradtam nagyon
uuuuuuuuuuu baszki akkor ez most nem a motorod napja
cr mi lett dugo?
KelemenBali itt vannak a beígért linkek.:

köszi,majd megkérdem tőle