Tudom
De láttalak,csak mindig vagy ügyködtél vmit,vagy a pálya közepén voltam,ti meg kint vhol,és mire oda mehettem volna már nem tudtam hol vagytok
KelemenBali téged is láttalak,de te meg vmi csajjal dumáltál asszem épp,aztán mondom nem zavarok
LEgközelebb lese tudtok majd rázni
jah sok helyen 20-30 cm. köszi az 5st! nem direkt akartam beásni így alakult. De komoly volt, a haver csinált arról képet mikor szedem ki... a kormányt hátra húztam, a motor 90 fokban. lett sisakos fevétel is ,de szerintem nem lett jó . Akad, ugrik, számomra élvezhetetlen. A hang az jó. szerinted felrakjam? max jól leszólják...
ja azt akartam kérdezni, nem tudod , be lettek ragasztva az alaplap csavarjai? esetleg megkérdezed? bár úgyis szétszedem aztán ellenőrzöm az legtisztább nem?
majsai versenyről képek
szivesen kipróbálnám a pályát valami jó géppel
06:12-nél az előzés
Taddy a zisten!
Vasárnapot nekem ígérted... ne csalj meg te mocsok
remélem a következő évben még több fórumos cimborával találkozunk
ha igen biztos mondta volna
de 100% hogy nem
videórol annyit ha túl rossz minöségü kár felrakni
bocsesz
De láttalak,csak mindig vagy ügyködtél vmit,vagy a pálya közepén voltam,ti meg kint vhol,és mire oda mehettem volna már nem tudtam hol vagytok
KelemenBali téged is láttalak,de te meg vmi csajjal dumáltál asszem épp,aztán mondom nem zavarok
LEgközelebb lese tudtok majd rázni
ja azt akartam kérdezni, nem tudod , be lettek ragasztva az alaplap csavarjai? esetleg megkérdezed? bár úgyis szétszedem aztán ellenőrzöm az legtisztább nem?
timivel megyek majd kerülni 1et ha minden igaz
de köszönöm az invitálást
hanem max 10 fokot!
de kabe
told be a konyhába ateraszról
vagy abba az üveges részbe elöl
vasárnap nagytura ha nem esik?
kiváncsi leszek mert esöt mond de majd meg látjuk
jó lenne menni
am faják lettek a képek
Sorry, ha valakinek nem írtam vissza... de otthon nem szeret a net és világgá ment...