Ma vonattam ki, fél évre 0 Ft a költség. Ha előbb akarod használni akkor kell bemenni az okmányirodába, amúgy autómatice vissza áll, tehát nem kell bemenni nincs költség
hehe... igaz ez a mondás
és köszönöm a gyors választ!
de a forgalomból kivonatásnak és vissza állításnak nem húzós a költsége? akkor már ugyanott vagy mintha kifizetnéd rá amit kell, vagy tévedek?
Kötelező: 1200.- / hó
(Törés casco: 3300.-/ hó)
Teljesítményadó: kb. 15.000.- éves szinten
Fogyasztás: nálam 4,0 - 5,5 liter között terep light / aszfalt üzemmódban. Attól is függ mennyire téped a száját, de elég takarékos. Mértem már 3,5 litert is tartósan országúton 70-80-as nézelődős tempónál.
Én télre kivonatom, és akkor nincs GFB + casco.
Úgy tartja a mondás, hogy benzinnel megy, nem papírral....
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mennyi az éves költsége egy rendszámos drz400-asnak? Itt a kötelező, biztosítás stb-re gondolok.
Ja, meg hogy átlag mennyit eszik? Köszi a válasz előre is!
Hmmm.
Csak azért kérdezem mert a SÜNikéknek egyik mocimon se tetszett... azt mondták, hogy aszfalton való rossz tapadás miatt ön és közveszélyes vagyok (Eső után, csúszós úton volt ez... meg több havert is elkapták már hasonlókkal)
Mindenképpen gyere Kiskunmajsára, mert nagyon jó a pálya, és családias a hangulat.
Mi is koca motorosok vagyunk, de a verseny szellem azért mindenkiben benne van.
Gyere, és veretünk egy frankót.........
Szia Klmszabi!
Kösz az infót. Tehát akkor lesz menet, lényeg az, hogy tudunk motorozni egyet. Lehet, hogy lenézek, ha nem lesz mínusz 10 és jegesmedvék a környéken... Csak koca módjára szeretnék kicsit pályán motorozgatni, meg találkozni a fórumozókkal. Na majd meglátjuk.
Mikor várható esetleg 2010-es DRZ kupa kiírás?
Üdv,
Danez
Csak érdekesség képpen mondom, hogy a DR-Z kupa 2009 október 4.-én befejeződött. A forumozók közül többen is szép eredményt értek el: DRZ74 11. hely, Luyz 8. hely, és jómagam is próbáltam helyt állni, ez egy 9. helyre lett elég.
Október 25.én Kiskunmajsán lesz egy "házi bajnokság", amire mindenkit szeretettel várunk, és megígérjük:
A hideg ellenére húzzuk neki, nem fog berozsdásodni.
és köszönöm a gyors választ!
de a forgalomból kivonatásnak és vissza állításnak nem húzós a költsége? akkor már ugyanott vagy mintha kifizetnéd rá amit kell, vagy tévedek?
(Törés casco: 3300.-/ hó)
Teljesítményadó: kb. 15.000.- éves szinten
Fogyasztás: nálam 4,0 - 5,5 liter között terep light / aszfalt üzemmódban. Attól is függ mennyire téped a száját, de elég takarékos. Mértem már 3,5 litert is tartósan országúton 70-80-as nézelődős tempónál.
Én télre kivonatom, és akkor nincs GFB + casco.
Úgy tartja a mondás, hogy benzinnel megy, nem papírral....
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mennyi az éves költsége egy rendszámos drz400-asnak? Itt a kötelező, biztosítás stb-re gondolok.
Ja, meg hogy átlag mennyit eszik? Köszi a válasz előre is!
tisztelet a kivételnek mert vannak rendes rendőrbácsik is
Csak azért kérdezem mert a SÜNikéknek egyik mocimon se tetszett... azt mondták, hogy aszfalton való rossz tapadás miatt ön és közveszélyes vagyok (Eső után, csúszós úton volt ez... meg több havert is elkapták már hasonlókkal)
Van egy hülye kérdésem:
Szabályos bütykös gumival közúton menni?
Na várom az okosságokat
Mi is koca motorosok vagyunk, de a verseny szellem azért mindenkiben benne van.
Gyere, és veretünk egy frankót.........
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Kösz az infót. Tehát akkor lesz menet, lényeg az, hogy tudunk motorozni egyet. Lehet, hogy lenézek, ha nem lesz mínusz 10 és jegesmedvék a környéken... Csak koca módjára szeretnék kicsit pályán motorozgatni, meg találkozni a fórumozókkal. Na majd meglátjuk.
Mikor várható esetleg 2010-es DRZ kupa kiírás?
Üdv,
Danez
Csak érdekesség képpen mondom, hogy a DR-Z kupa 2009 október 4.-én befejeződött. A forumozók közül többen is szép eredményt értek el: DRZ74 11. hely, Luyz 8. hely, és jómagam is próbáltam helyt állni, ez egy 9. helyre lett elég.
Október 25.én Kiskunmajsán lesz egy "házi bajnokság", amire mindenkit szeretettel várunk, és megígérjük:
A hideg ellenére húzzuk neki, nem fog berozsdásodni.
DRZ Kupa forduló jövő héten? Tehát az okt. 25-ei dátum fix?
A hideg ellenére húzzátok neki, nehogy berozsdásodjon!
Üdv!Danez
Eladó az enyém is csak ez Sm!
Ha valaki érdeklődik, szólok neki mocid miatt
http://sportmotor.hu/tagok/200...
Fényképei között fent van
Van szép protiingem meg mez is, meg még Monster zoknit is kaptam
Szóval már (majdnem) teljes a szerkó, csak a kis DR hiányzik