nem is sumákolok!
protektor! megnéztem mit írnak róla
# szellőzik és könnyű
# felveszi a test formáját
#nem hálós és nincs benne felesleges anyag
elég jónak tűnik!
az Ufo-tol biztosan jobb! kíváncsi lennék a súlyára is, meg jó lenne látni élőben úgy már jobban volna véleményem !
Én az enyémmel 100°%-ig megvagyok elégedve EVS merem ajálani bárkinek!
állítólag azért van ez,mert van egy bizonyos fordula amit nem szeret ez a csapágy... oylna 6-7ezer környékén..... mert akokr van benen egy bizonyos rezonancia!
és ez akkor hibásodik meg,ha vki nagyon sokáig ezen a fordulaton használja a vasat... pl supermotozáskor ráálsz 120as tempóra 20 kmen
magyarul küggyed neki,és nem lesz baja... enyém is 6 éves korában lett először szétszedve!
Sumákolsz itt a fórumon, aztán amikor elrajtolunk, megy a váll a váll elleni küzdelem. Elsőként fordulsz a mandínerben és a vizesároknál is csak azért állsz meg, hogy megnézd mit szerencsétlenkedünk....
Utolsó hely.....23-ból 13. Megkűzdünk, csak semmi szerénykedés.....
Más. szerinted milyen lehet ez a protektor?
Ne feledjétek, Szeptember 20- án kerül megrendezésre a SUZUKI DRZ és LTZ márkakupa sorozat második futama a szolnoki cross pályán ( és környékén ). Nevezni 09.00 órától lehet, a pályát terveink szerint 10.00-kor nyitjuk meg. 12.00 szeretnénk elrajtoltatni a DRZ futamot, amelyet a cross futam, majd az enduro open futam követ. Levezetésként a quadosoké a pálya, ők az erdei szűk szakaszok miatt csak a cross pályát használják majd.
Bocsika, mi sem így terveztük.
Szombaton készültünk a 20.-ára, és a felsőnánai cross pályán nyomtuk a köröket, este pedig a jól megérdemelt sörözés helyett egy spontán kivégzés áldozatául estem. Vasárnap délben még nem tudtam, hogy orvost vagy papot hívjak.
A másnaposság, és az izomláz nagyon szar párosítás.
Szolnokon viszont nagy csata lesz.......
Gyúrunk vazze.
Ma reggel kiderült, hogy mi is a pontos diagnózis. Szétment a hajtókar tűgörgője, ami szépen aprított odabent. Megkezdte a 150km-el korábban berakott új dugattyú oldalát. Úgyhogy egyelőre ami ismeretes: Főtengelycsapágyak, hajtókar, lehet, hogy egy új dugó, szelepszárszimmeringek...
Megint beugrik egy százas a motorba
Tegnapi Kőszárhegyi verseny nagyon jó volt aki nem jött (klmszabi) az bánhatja
KORNÉL nem okozott csalódást Finom krémest is ettünk Kornélék jóvoltából köszönjük!
Egyébként Vasárnap nyílt nap a Kaloringen,ha minden igaz!
2hete voltam,nagyon nagy volt,lehet etetni a gixereket!
Aki teheti és sm-el tolja ne hagyja ki!
Én ott leszek..!
Szép napot nektek!
á