Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áááááááááááááááááááááááááááá
á
Csőváz skacok !

Tudja valaki, hogy mikor és hol lesz a királyválasztó ?
ez csávó nem semmi LTZ400
Van egy pár cucc eladó olcsón 06 20 352 6461 fejidom matrica 3000,csizma 15 000, kipufogó 17 000,kormány 3000ft
szolnokra megyek én is igaz csak nézőnek ,
de a régebben igért kör a drz-del amiért kitaláltam mit jelent a klm még él
ok megnézheted
márkakupa esélyes nyertese ugyan már mesze vagyok én ahhoz
Az EVS nekem is nagyon tetszik és az ára is barátibb.
Hétvégén rávizuálok, ha lehet.
Megnézem közelebbről mit hord egy márkakupa esélyes nyertese.
nem is sumákolok!
protektor! megnéztem mit írnak róla
# szellőzik és könnyű
# felveszi a test formáját
#nem hálós és nincs benne felesleges anyag
elég jónak tűnik!
az Ufo-tol biztosan jobb! kíváncsi lennék a súlyára is, meg jó lenne látni élőben úgy már jobban volna véleményem !
Én az enyémmel 100°%-ig megvagyok elégedve EVS merem ajálani bárkinek!
állítólag azért van ez,mert van egy bizonyos fordula amit nem szeret ez a csapágy... oylna 6-7ezer környékén..... mert akokr van benen egy bizonyos rezonancia!
és ez akkor hibásodik meg,ha vki nagyon sokáig ezen a fordulaton használja a vasat... pl supermotozáskor ráálsz 120as tempóra 20 kmen
magyarul küggyed neki,és nem lesz baja... enyém is 6 éves korában lett először szétszedve!
jah nekem volt ilyen.....
főtengely is szét lett kapva
Sumákolsz itt a fórumon, aztán amikor elrajtolunk, megy a váll a váll elleni küzdelem. Elsőként fordulsz a mandínerben és a vizesároknál is csak azért állsz meg, hogy megnézd mit szerencsétlenkedünk....
Utolsó hely.....23-ból 13. Megkűzdünk, csak semmi szerénykedés.....
Más. szerinted milyen lehet ez a protektor?
Ilyenről már én is hallottam, hogy megadta magát a hajtókar tűgörgős csapágya...de szerencsére nem rendezte el a dolgokat A-dee kollégának...
SUZUKI DRZ márkakupa II. futam

Ne feledjétek, Szeptember 20- án kerül megrendezésre a SUZUKI DRZ és LTZ márkakupa sorozat második futama a szolnoki cross pályán ( és környékén ). Nevezni 09.00 órától lehet, a pályát terveink szerint 10.00-kor nyitjuk meg. 12.00 szeretnénk elrajtoltatni a DRZ futamot, amelyet a cross futam, majd az enduro open futam követ. Levezetésként a quadosoké a pálya, ők az erdei szűk szakaszok miatt csak a cross pályát használják majd.
nagy csata? Szolnokon találkozunk!
De oda jöhetsz másnaposan, izomlázzal is, akkor is előttem mész át a célvonalon! utolsó hely az enyém!
Bocsika, mi sem így terveztük.
Szombaton készültünk a 20.-ára, és a felsőnánai cross pályán nyomtuk a köröket, este pedig a jól megérdemelt sörözés helyett egy spontán kivégzés áldozatául estem. Vasárnap délben még nem tudtam, hogy orvost vagy papot hívjak.
A másnaposság, és az izomláz nagyon szar párosítás.
Szolnokon viszont nagy csata lesz.......
Gyúrunk vazze.
elrontottam
ezt a képet akartam felrakni
Ma reggel kiderült, hogy mi is a pontos diagnózis. Szétment a hajtókar tűgörgője, ami szépen aprított odabent. Megkezdte a 150km-el korábban berakott új dugattyú oldalát. Úgyhogy egyelőre ami ismeretes: Főtengelycsapágyak, hajtókar, lehet, hogy egy új dugó, szelepszárszimmeringek...
Megint beugrik egy százas a motorba
Tegnapi Kőszárhegyi verseny nagyon jó volt aki nem jött (klmszabi) az bánhatja
KORNÉL nem okozott csalódást Finom krémest is ettünk Kornélék jóvoltából köszönjük!
Egyébként Vasárnap nyílt nap a Kaloringen,ha minden igaz!
2hete voltam,nagyon nagy volt,lehet etetni a gixereket!
Aki teheti és sm-el tolja ne hagyja ki!
Én ott leszek..!
Szép napot nektek!
Köszííííí!
Van itt Szegeden is üzletük!
RMC motor mi itt szoktuk venni ( Kmét.)
Sm szett :felnik-humik-fáktárcsák-láncszerék=85eft
érd:705
377495
Szia! Okés küldjed lécci aztán meglesem! köszi!