Sziasztok!
Használt már valaki AM (auto motor vegyi Kft) által gyártott lánckenő sprayt?
Elég olcsó, ez miatt félek a gyenge minőségtől, de kaptam ajándékba 3 dobozzal. Ha valaki használta már, és rossz a tapasztalat, rá sem fújom.
Köszi
Üdv!
Tudja valaki, hol lehet dl-re venni az utólag felszerelhető kiegészítő plexi toldatot?
Bár láttam, hogy van Givi gyártmányú magasított plexi is.
Van tapasztalat melyik tereli el jobban a szelet?
A srác, akitől vettem, elesett vele. Olcsón kapott rá ezres rendszert, és ez jobban tetszett neki, így azt vett rá. Egyébként a két első-oldalsó idom is ezres rajta.
Én csak Atix-ra gondoltam, hogy neki lomha lenne, szerintem ő a sportosabb gépekhez lehet szokva.
Engem tökéletesen kielégítene, sőt, még a 650-is elég.
Sziasztok!
Csak a tapasztalatom irnám le.
Ha magas vagy és kényelmesen akarsz motorozni akkor DL1000!
Volt már egy pár tipusú mocim.Haya,Gsxr,..stb
Szerintem a dl1000 verhetetlen kényelembe,csak az a fránya V2 ne lenne(saját vélemény) Hogy lomha lenne.. nem hinném persze nem egy sport moci. Én mindent kihoztam belöle. PCIII-2 térkép+S-légszűrő.Környezet védelmi kiiktató modul..Igy ment mint a "meteor"
Először, és utoljára.
Stihl láncfűrész olaj fecskendőbe, és mehet a láncra!
Használt már valaki AM (auto motor vegyi Kft) által gyártott lánckenő sprayt?
Elég olcsó, ez miatt félek a gyenge minőségtől, de kaptam ajándékba 3 dobozzal. Ha valaki használta már, és rossz a tapasztalat, rá sem fújom.
Köszi
A blokk már elkelt!
70/6321-829
Ha van valakinek elfekvőben 1000-re való gyári kipufogó szóljon!
Neked nincs véletlen ilyen toldatod?
Hűtőről még semmi hír?
Hello Dl!
És nekem tetszik is.
Engem érdekelne az index. Hogyan csináljuk?
Ki erre esküszik, ki arra...
Tudja valaki, hol lehet dl-re venni az utólag felszerelhető kiegészítő plexi toldatot?
Bár láttam, hogy van Givi gyártmányú magasított plexi is.
Van tapasztalat melyik tereli el jobban a szelet?
Engem tökéletesen kielégítene, sőt, még a 650-is elég.
Csak a tapasztalatom irnám le.
Ha magas vagy és kényelmesen akarsz motorozni akkor DL1000!
Volt már egy pár tipusú mocim.Haya,Gsxr,..stb
Szerintem a dl1000 verhetetlen kényelembe,csak az a fránya V2 ne lenne(saját vélemény) Hogy lomha lenne.. nem hinném persze nem egy sport moci. Én mindent kihoztam belöle. PCIII-2 térkép+S-légszűrő.Környezet védelmi kiiktató modul..Igy ment mint a "meteor"