Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mind2nknek igaza van medium/soft
Úgy látom itt, inkább soft lesz.
http://www.gcmsports.com/eshop...
hát ezt hogy mikor lassabb gyorsabb erőseb ezt tudtam dee az egykerekezéshez vagyis hogy jobban felvegye az elejét mejik jobb akkor a kissebb
Elöl kis fogaskerék =- sokat fordul a motor és keveset a kerék =- nagy erővel hajtja. A biciklit is emelkedőn elöl kicsi, hátul nagy fogaskerékre teszed. Ekkor gyorsan pedálozol, lassan megy, de nagy erővel. Vagy a krossz gépekre, ott is milyen nagy hátsó fogaskerekek vannak.
Az egykerékkel az a tapasztalatom, hogy elöl egy foggal kisebb kerék érezhető erő növekedést hoz, könnyebben felveszi, de nem csak ez a lényeg, holtpontra (vagy közeli állapotba) kell tenni, és akkor mehetsz vele, amennyit akarsz.
Tegnap így iskoláztak le engem Egerben a Miskolciak, pedig azt hittem, már császár vagyok :-)
én a multkor túlmentem gyöngyösfelől aztán visszafordultam és ugy befordultam balra gokartland felé az jóvolt ugy vagy igy is kellett volna?
általában ahogy szoktam: hülye kérdés következik !
ha hátul kissebb fogaskereket teszek lehet könyyebben kiáll a motor kerékre? mert 1ben egyből lepörög amint picit felkapta az eleját máris 12ezren van a fordmérő, aztán ha váltok leteszi az elejét
de ha kicsit kissebb lenne lehet tovább tartaná az elejét? szóval na értitet mitakarok kérdezni?

most 40es van hátul !
Medium de, a misit hooligán vágja
Sziasztok,tud valaki drz-be supermoto kereket?köszi
Le vagyok maradva, mi van vasárnap? Sanya, a Michelin Pilot első gumi, ha emlékszel még, soft vagy medium? Feltehetem a hét végére? SMF15A van ráírva.
Egyszer valaki elmondhatná, honnan lehet tudni, hogy hard, medium vagy soft egy gumi.
Ja és ha Visontára keletről jöttök, nagyon figyeljetek a balra fordulásra, 60E Ft-ba került egy ismerősnek...
oks, lenne pár kérdésem
Emesém van de az a +lányom,sky is van vhol ,már vagy 1000éve nem hszntam, már a nevemet sem tom...utána ek
szegényke

Neked van msn vagy skype?
szja!
Sztem majd verseny elött 1 nappal ,ez így volt már 1 párszor ...a mattyighofeniek még nem küldtek cuccot
Szió! Mizu? Bergről valami?
Aszem cézé-vel írja

Hali All
Ui:holnap teszik postára a fémfékcsövem,készülök a vasárnapra!

Megrendelted az x-bike-nál, hogy működik pl.: kérek 150cm hosszút bevonattal, de a végei milyen fokban állnak mert azt csak felrakásnál lehet tökéletesen látni, ja és mindez mennyiért?
Na ez kamu. IMHO.
Hétvégi kakucsi versenyröl tud valaki konkrétat?Szombaton lehet menni hobbyzni vagy csak ha nevezel
Sztem amúgy a betét az nem zselé hanem valami szilikongumi vagy ilyesmi...
Azért 1x kipróbálnám 3-asban is...
nem baj, párban szép az élet
Lánci Sanya gépén láttam ilyet. Miben külömböznek?
Ja...bár én kérdeztem már tőle hogy mit szólna ha egy másik csajt bevennénk harmadiknak, de nem tetszett neki...a kis irígy
abszolut
amugy a zselé betétből is 3 fajta létezik
csak Niki meg ne tudja................