Sziasztok ! Egy kérdéssel fordulnák hozzátok ! Hátha valaki tud segíteni ! Ktm lc4 640 130 körül elkezdi nyomni az olajat a lánckeréknél ! Valaki tudna segíteni ?
krosszpálya kialakítása régi homokbánya, vagy v.mi elhanyagolt területen egy markoló x forint. az aszfaltozás xxx-be kerül. talán ezért drágább. a 20 perc 1000 jó megoldás, bevezethetnék visontán is
Régebben én is crossoztam és tényleg nevetséges összeg volt az aszfalthoz képest. Viszont nagyon ritkán mentem gondozott pályán, úgyhogy nem nagyon szerették simogatni a földet.
Kecskemét messze van neked? Szerintem fasza SM pálya, 1.000 ft 20 perc. Én 4 menetet bírtam menni rajta(ennyit a kondimról)
Az még elfogatható kiadás.
Hali!
Valaki gyorsban tudna nekem segíteni hogy a (Gyöngyös) Visontai supermoto pálya az mennyibe kerül hogy lehet oda jutni, mi az ami kötelező, hogy tudom őket elérni stb.
Köszönöm szépen előre is, holnap reggel mennék szóval ha valaki tud valamit írja le légyszíves.
Szerintetek mennyire vállalható be egy Supermoto gyorsasági csizmával? :) Variálok mert egy árban van egy gyorsasági meg egy cross csizma mindkettő csúcsminőség, de azért a gyorsasági lényegesen könnyebb és ez nem egy hátrány, de ugyan akkor kevesebb védelmet nyújt. Azon gondolkozom, hogy gyorsasági csizma egy sípcsontvédős térdvédővel ami csuklik.
Van valakinek esetleg jó tippje, új slick gumi beszerzési forrásra?
(Metzeler.hu-n akartam rendelni racetec k2-t, de állítólag abbahagyták az SM slick gyártását) Metzelerhez hasonló ár/érték arányú gumi? Maxxis, goldentyre itthon felejtős? Visszaolvastam, de a vélemények alapján a Heidenaut kilőném. Vélemények?
Helló
Most 160-as conti force sm van az 5"-os felnin de ez túlzottan kocka, lapos. Szeretnék valami kúposabbat, ennél legalábbis. Nem tudom milyen lenne egy 165-ös, de a lánctól így is csak egy fél centi van. Igazából én csak utcán megyek de azért tapadjon.
Köszi
Nagyon jó vétel, vigyétek!
(úgy volt hogy mégsem eladó, de a sors fintora h mégis kell a pénz, szóval sos!)
Kecskemét messze van neked? Szerintem fasza SM pálya, 1.000 ft 20 perc. Én 4 menetet bírtam menni rajta(ennyit a kondimról)
Az még elfogatható kiadás.
Amúgy meg ez egy ilyen bicikli, a motorozás sose volt olcsó.
Valaki gyorsban tudna nekem segíteni hogy a (Gyöngyös) Visontai supermoto pálya az mennyibe kerül hogy lehet oda jutni, mi az ami kötelező, hogy tudom őket elérni stb.
Köszönöm szépen előre is, holnap reggel mennék szóval ha valaki tud valamit írja le légyszíves.
Van valakinek esetleg jó tippje, új slick gumi beszerzési forrásra?
(Metzeler.hu-n akartam rendelni racetec k2-t, de állítólag abbahagyták az SM slick gyártását) Metzelerhez hasonló ár/érték arányú gumi? Maxxis, goldentyre itthon felejtős? Visszaolvastam, de a vélemények alapján a Heidenaut kilőném. Vélemények?
Üdv:Laci
Most 160-as conti force sm van az 5"-os felnin de ez túlzottan kocka, lapos. Szeretnék valami kúposabbat, ennél legalábbis. Nem tudom milyen lenne egy 165-ös, de a lánctól így is csak egy fél centi van. Igazából én csak utcán megyek de azért tapadjon.
Köszi
35 papírért
06303314688
Utcai gumid van?
160/60r17-120/70r17 Metzeler
165/55r17-120/60r17 Michelin
165/55r17-120/70r17 Metzeler
165/55r17-120/70r17 Dunlop
+még rengeteg első slick:metzeler,michelin,dunlop,bridgestone 5.000/db
Tel:06702465353