szia
És ebben látsz is valamit? Nekem kellene egy db valamilyen ami nem csak arra jó hogy átmenjen a vizsgán a motor.olyanom van. de a fakabátok ma lehúztak öt mátyással mert nem volt.
szóval ha valakinek lenne tippje melyikbe érdemes invesztálni köszönettel elfogadom.
mondanám hogy tudok neked ilyet szerezni 6ezerért (párban persze) de totál készlethiány van.. másnak is ígértem már, de már mióta hitegetnek hogy lesz ha mégis szerzek írok és ha aktuális elküldöm
üdv srácok
Ha valakit érdekelne KTM Duke2 2006 gyári alkatrészek egyben egy korrekt árért odaadnám.
emailben várom az ajánlatokat , azért ésszerü kereteken belül.
uazosember@gmail.com
egyenlőre készlethiány van.. ha lesz ismét akkor szólok hogy kell-e még
És ebben látsz is valamit? Nekem kellene egy db valamilyen ami nem csak arra jó hogy átmenjen a vizsgán a motor.olyanom van. de a fakabátok ma lehúztak öt mátyással mert nem volt.
szóval ha valakinek lenne tippje melyikbe érdemes invesztálni köszönettel elfogadom.
projectoros lámpára gondolsz?
kipufogó?
aksi?
mire tartod ezeket?
Ha mégis tudnál szólj légyszíves: hoffmannotto@freemail.hu
KÖSZI
http://www.mx1canada.com/acerb...
Ilyen vagy hasonló mini tükröt keresnék aki tud benne segíteni hol találok vagy hol tudok venni szóljon! kÖSZÖNÖM
Ha valakit érdekelne KTM Duke2 2006 gyári alkatrészek egyben egy korrekt árért odaadnám.
emailben várom az ajánlatokat , azért ésszerü kereteken belül.
uazosember@gmail.com
Cserélném 50 100 köbcentis közötti supermoto ra :)