Supermotot szeretnék venni a közeljövőben,lenne 2 motor ami szóba jöhet.Husaberg FS650 és Honda CRF450X Supermoto szettel....
Még egyik motorom sem volt szóval szeretném a segitségeteket kérni,hogy melyiknek mi az előnye-hátránya stb...
A motort inkább varosban,ide-oda ródeózni még esetleg elmenni 100-150km-es "túrára" és esetleg pályán is használnám persze csak lááájtosan nem versenyezgetni stb
A lengővilla általában nyit hátrafelé. Told hátrébb a kereket, és nem fog hozzáérni a lengővillához. 170-es gumi simán rámegy, de láttam már 180-ast is, bár az 5,5"-os felnin jobban áll...
5 coll széles felnire mi a max méret ami ráfér?
Most a gyári 150/60 van rajt brutálul szétfeszülve, a váznál oldalanként kb 5 mm hely van. Attól félek, hogy max a 165/55 slick fér el. 180 kizárt?
OFF :
Eladó
120/70*17
115/70*17
80/90*17-es szinte új pályagumik. Dunlop és Bridgestone.
Bolti ára 40k fölött én 10-ért adom irányáron.
További infókért és képekért érdeklődj privátban :)
Tudnátok olyan ügyben segíteni, hogy a motoromon lévő gyári féket lecserélném egy 320mm-esre és kéne egy átalakító amivel a féknyerget kellően kitudom emelni. Esetleg tudnátok tippet adni, hogy milyen anyagból kéne elkészíteni, illetve, hogy hol lehetne venni, vagy van-e valakinek ilyenje?
Másnem akkor másra fogom használni... De megköszönném ha kifejtenéd bővebben :)
Supermotot szeretnék venni a közeljövőben,lenne 2 motor ami szóba jöhet.Husaberg FS650 és Honda CRF450X Supermoto szettel....
Még egyik motorom sem volt szóval szeretném a segitségeteket kérni,hogy melyiknek mi az előnye-hátránya stb...
A motort inkább varosban,ide-oda ródeózni még esetleg elmenni 100-150km-es "túrára" és esetleg pályán is használnám persze csak lááájtosan nem versenyezgetni stb
Esetleg meghallgatok más motor tipust is...
Köszi
Ja én is úgy gondolom. Mikor veszek már egy olyan sm-et amire olcsón lesz slick bárhonnan
Edem
5 coll széles felnire mi a max méret ami ráfér?
Most a gyári 150/60 van rajt brutálul szétfeszülve, a váznál oldalanként kb 5 mm hely van. Attól félek, hogy max a 165/55 slick fér el. 180 kizárt?
Egy 510-es sherco-ról van szó.
Előre is köszi!
Üdv. Ádám
Egyelőre még csak nézelődöm,de nagyon tetszenek a SM-k.
Ki milyen ruhát/kesztyűt/csizmát stb. használ,ajánl?
Eladó
120/70*17
115/70*17
80/90*17-es szinte új pályagumik. Dunlop és Bridgestone.
Bolti ára 40k fölött én 10-ért adom irányáron.
További infókért és képekért érdeklődj privátban :)
Milyen nehéz a csizma?
Előre is köszi. :)
http://www.kepesmotor.hu/kross...
Érd: giraffe64@freemail.hu