Van egy eladó, teljesen új Scott voltage x szemüvegem!
Abszolút használatlan, ezüst színű, cserélhető lencsés, 100% UV szűrős, letépős, szilikonozott, csúszásmentes pánt.
Letépőm nincs hozzá, az ára csak a szemüveget tartalmazza, dobozostól, papírostól: 10.000 Ft! Boltban 15 felett van.
Posta előre utalás után ingyen van, utánvétet nem tudom állni.
Kesztyűim is vannak, az eladó holmik között.
Egyszer próbáltam,többet nem teszem...ugye elvileg úgy működne hogy felmelegíted a zsírt hogy be tudjon folyni a csapokhoz,ám gyakorlatilag nem nagyon válik a zsír folyóssá,így csak kívülről kened össze magadat,a láncot és ha felraktad akkor a motort is,mert szépen ledobálja a lánc magáról a felesleget,mert nem bírod rendesen letakarítani!
Nagyobb értelmét látnám venni grafitport és azt vmi olyan folyadékban elkeverni ami jobban be tud jutni a láncba...de részemről marad a láncspray,még egyszer nem csinálok magamból nívópálcát.
Üdv!
Láncápolásnál szokott valaki használni grafitos zsírt?
Úgy hogy felolvasztja és belerakja a láncot és hagyja benne mondjuk 1 napot.
Ha igen milyen zsírt használtok?
Köszi!
Tavasz nagytakaritás a garázsban, és mit találtam!
Eladó egy DRZ GSG Bukógomba első, hátsó tengelybe!
Szerintem jó KTM be is mert a drz ben KTM kerék volt!
De a felsőnél is csak az újabbak 17 Nm, a régi ott még csak 15 Nm. Hát, egy motorkerékpárnál egy csomó csavar nyomatékkulcsos...nekem 10-100 Nm-es kulcsom van, és az szinte mindent kiszolgál.
Abszolút használatlan, ezüst színű, cserélhető lencsés, 100% UV szűrős, letépős, szilikonozott, csúszásmentes pánt.
Letépőm nincs hozzá, az ára csak a szemüveget tartalmazza, dobozostól, papírostól: 10.000 Ft! Boltban 15 felett van.
Posta előre utalás után ingyen van, utánvétet nem tudom állni.
Kesztyűim is vannak, az eladó holmik között.
ár:20.000Ft
Lehet vasárnap megyek Visóra (nézőnek) és akkor elboltoljuk
Nagyobb értelmét látnám venni grafitport és azt vmi olyan folyadékban elkeverni ami jobban be tud jutni a láncba...de részemről marad a láncspray,még egyszer nem csinálok magamból nívópálcát.
Méretek:120/60 ; 120/70 ; 125/80r17
Tipusok:Pirelli Diablo Superbike,Metzeler Racetech Slick,Michelin Pilot, Bridgestone Racing Battlax,Dunlop KR108
Az összes gumi gyönyörű állapotú 80-95%os, gyártási év csakis 2008as utáni
ár:7000-9000/db
tel:06706657560
A hátsó az hány colos?
ELADÓ: 17-es superkerék gumistól!
55000ft
Michelin Pilot 2011 soft slick első új!
hátsó 80%
32000ft
Érd: 20 376 46 36
RRamms+ein! Érdekel még a cross kerék? (HusaberG)
Láncápolásnál szokott valaki használni grafitos zsírt?
Úgy hogy felolvasztja és belerakja a láncot és hagyja benne mondjuk 1 napot.
Ha igen milyen zsírt használtok?
Köszi!
Eladó egy DRZ GSG Bukógomba első, hátsó tengelybe!
Szerintem jó KTM be is mert a drz ben KTM kerék volt!