ma voltam motort nézni egy exc 200 asat elég érdekes volt az is cípőben!Az mitől lehetett hogy egyesben ha megáltam behuzott kuplunggal akkor leáll?Tényleg csak a hidra kuplungban lehetett fáradt az olaj vagy más baja is lehet?A forgalmiba hogy lehetne megoldani hogy kevesebb kilovatot írjanak be?
Láttam imént 4 supermotyóst Nagyi-palacsintázójánál, Batyi téren. 2 ktm, 2 tyutyuki...
Magára ismer vki? :))
összeszorul a szívem, annyi motoros volt ma városban. Én meg eladtam mocimat. Mert kifizettem azt a k...a diákhitelt...
jóidő...görcs... nem maradt más mint az xt meg a kocsi egy derbis haverral gurultunk egy rövidet a városban..toltuk mindenhol a stoppiet... ééééés végre sikerült megcsinálnom, az ülésen állós kormány elengedős történetet,kurvajóóóóóóó
20 ezer Ft.-ért tudsz venni komplett vibram talpat 3 különböző keménységű oldal és sarok koptatóval. ezt a talpat bármelyik cross csizmára egy szakember (jó cipész felhelyezi, ezután már csak a koptatókat kell cserélned használattól függő sűrűséggel, kb 8-10 ezer forintos áron. sokan mondják a profik nem ér sokat mert hamar kopik, de egy-két 40-60ezres jól beszerzett gumi mellett egy ilyen koptató 10rugós cseréje is beszorítható... persze minden pénz és anyagi lehetőség kérdése... egyébként nem csak a W2 csizma alkalmazza gyárilag, de a garnee is ezt használja a csúcskategóriás csizmájához... szóval nem biztos hogy olyan "szar" mint amit náhányan állítanak róla. itt beszerezheted, vagy érdeklődhetsz utána...motormann.hu - áruház - supermoto - technika
a vibram talp tényleg "hamar 2kopik, de az a 8-10 ezer Ft. ne tól vésze s az egyéb kültségek arányába... persze megszokni a vasalást vagy a vibramot is idő kell...
Hát, fiúk. Megvettem ezt a Gaerne Cypher csizmát, végre meg lett vasalva (ghagyjuk, hogy hogyan) ma kimentem benne egy kicsit a városba, és majd" elsírtam magam... Alig lehet váltani benne és a fékezés is probléma. Világos, hogy nem egy tornacipő, de ez siralmas... Többször melléváltottam, lefelé váltani csak úgy tudok, ha a sarkammal lökdösöm a váltókart... A fékezés még hagyján, de azt is érzéketlenül, durván tudom csinálni...
Így kell ennek lennie, vagy szart vettem?
a küllőzés mintáját az agy és a küllő hossza adja meg.
ugyanazzal a küllőhosszal 2 féle módon is be lehet fűzni,csak az egyik variációnál nem lehet megfeszíteni,mert akkor igen hosszúak.
Ha ugyanabban a mintában fűzöd be,akkor maradhat.
Egyébként a küllőrövidítés nem úgy megy ám ahogy itten gondolják
Van ami változó átmérőjű(Rooftop),de egyik sem metrikus menet.Most láttam,a fejét kell levágni,és azt újracsinálni melegítve,kocogtatva!
Épp most akartam meghúzgálni a küllőimet,elöl-hátul 6db nem mozdul.Az elsőben egy sem! lazult.megütögettem mindet,pergett ki a mocsok a menettől bőven,majd WD40spray alul-felül.2nap pihi után csak 5 mradt bent.Majd gyártatok másikat és akkor erőszakosabb leszek.Ha szakad,szakad.
DRZ-hez egy garnitúra küllő 10750 pénz.Sztem nem vészes,kár hogy darabra nem adják.6db miatt viszont nem veszem meg mind...
Magára ismer vki? :))
összeszorul a szívem, annyi motoros volt ma városban. Én meg eladtam mocimat. Mert kifizettem azt a k...a diákhitelt...
meg kell szokni
a váltót nekem feljebb kellet rakni mert nem fért be a lábam
Így kell ennek lennie, vagy szart vettem?
ugyanazzal a küllőhosszal 2 féle módon is be lehet fűzni,csak az egyik variációnál nem lehet megfeszíteni,mert akkor igen hosszúak.
csak mindenféle ötlet mozgatja a fantáziámat hogy hogylehetne a legolcsóbban fűzött 17es kerekeket csinálni
Egyébként a küllőrövidítés nem úgy megy ám ahogy itten gondolják
Van ami változó átmérőjű(Rooftop),de egyik sem metrikus menet.Most láttam,a fejét kell levágni,és azt újracsinálni melegítve,kocogtatva!
Épp most akartam meghúzgálni a küllőimet,elöl-hátul 6db nem mozdul.Az elsőben egy sem! lazult.megütögettem mindet,pergett ki a mocsok a menettől bőven,majd WD40spray alul-felül.2nap pihi után csak 5 mradt bent.Majd gyártatok másikat és akkor erőszakosabb leszek.Ha szakad,szakad.
DRZ-hez egy garnitúra küllő 10750 pénz.Sztem nem vészes,kár hogy darabra nem adják.6db miatt viszont nem veszem meg mind...
én március 15.-ről tudok
most már csak sms, ha szeretnél beszélgetni