supermoto fórumban vagyok ugyhogy nem viszem el magamat nagyon
De legszivesebben most beszurnék egy képet a gépről de nem teszem... nehogy kötöszköüdés tárgy alegyek...
2 hengeres léghűtéses 2000ccmes slavia dizelmotor , nagyonritka cucc, generátorokba és aszfaltkeverőkbe használták , méhtelepről lett szerezve de 2 éve kapott uj dugót gyűrűt hengert meg full fel lett ujjitva , jobban indul mint az opel és nagyon erős.
na ez érdekes, lehet ezért is lehetnék paraszt
Hát apám csinálta 15 éve , kics és nagyon profi, ojan tervezőmunka hogy az valami hihhetetlen szerintem némejik gyári lepukkant mtz-t verné mind technikailag mint erőben ,,,, órákig tudnák róla regélni ...
most látom csak hogy milyen hülyeséget írok. alap műveltség van és nem alap inteligencia.meg van tolerancia is és ez amiről szerettem volna írni, de mint tudjuk a tolerancia az inteligencia és műveltség függő.tovább is fejtegessem?vagy meg van így is?
igen elvittük magunkat traktor témában
De legszivesebben most beszurnék egy képet a gépről de nem teszem... nehogy kötöszköüdés tárgy alegyek...
Hát apám csinálta 15 éve , kics és nagyon profi, ojan tervezőmunka hogy az valami hihhetetlen szerintem némejik gyári lepukkant mtz-t verné mind technikailag mint erőben ,,,, órákig tudnák róla regélni ...
falusi vótam amig göncöt nem nyilvánitották várossá
de van traktorunk is meg eke is van hozzá
?