Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okés
na erről beszéltem
igen elvittük magunkat traktor témában
traktor topic lett?
jaja ott láttam
supermoto fórumban vagyok ugyhogy nem viszem el magamat nagyon
De legszivesebben most beszurnék egy képet a gépről de nem teszem... nehogy kötöszköüdés tárgy alegyek...
zorall a masina
5611es zetorral megegyezik a dugója mert azt raktuk bele , és talán a kuplung szerkezet is
na olyat tényleg nem sok helyen lehet látni.én ezeken bohóckodtam: MTZ50,MTZ80,MTZ82,Zetor 6211,Zetor6245,TZ4K14b
2 hengeres léghűtéses 2000ccmes slavia dizelmotor , nagyonritka cucc, generátorokba és aszfaltkeverőkbe használták , méhtelepről lett szerezve de 2 éve kapott uj dugót gyűrűt hengert meg full fel lett ujjitva , jobban indul mint az opel és nagyon erős.
milyen motor van benne?
na ez érdekes, lehet ezért is lehetnék paraszt
Hát apám csinálta 15 éve , kics és nagyon profi, ojan tervezőmunka hogy az valami hihhetetlen szerintem némejik gyári lepukkant mtz-t verné mind technikailag mint erőben ,,,, órákig tudnák róla regélni ...
milyen traki?
Há mer mé" ne?

falusi vótam amig göncöt nem nyilvánitották várossá
de van traktorunk is meg eke is van hozzá
áhh dehogy vagy az!miért lennél?
arról nem is beszélve hogy "intelligencia"....hosszú napom volt.
na nekem ez alapból magas = falusi paraszt vagyok
most látom csak hogy milyen hülyeséget írok. alap műveltség van és nem alap inteligencia.meg van tolerancia is és ez amiről szerettem volna írni, de mint tudjuk a tolerancia az inteligencia és műveltség függő.tovább is fejtegessem?vagy meg van így is?
Bocsi nem ezt a képet akartam beszúrni
Én meg beirom keresőbe hogy honda crm 125 erre kiadja a simsonomat és az van aláirva hogy honda cbr yoshimura rendszerrel
az alap inteligencia az az hogy elfogadjuk mások véleményét...
photo of the day ...
szép is lenne bikepicsen találtam,oszt megteccett ,elég durván nyomja a csávó
barni fel jösz msnre
?
áááh akkor azért nem láttalak mert boxba voltál én nem néztem a boxokat csak kinn:S
ok