Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és nagyon ügyesen motozol Te is!

Jó lenne idén összehozni pár pályázást, ha tavaly nem sikerült!

Én márc.-24re tervezem az első Kakucsot, remélem már nyitva lesz a pálya.
Szióka!
facsavarokkal? miért pont fával? én anno alu lapot próbáltam meg felfogatni, ilyen apróka csavarokkal de igazán akartak benne maradni a talp részben
Lehet, nem tudom
Az első képen a párom van Kakucson tavaly nyáron. A második képen is szintén ő van a Dunaföldvári crosspályán amiről már esett pár szó a napokban kedves KF által(450 smr mitas gumikkal). A harmadik képen én vagyok, bontogatom szárnyaim, és ismerkedem az új motorral. A negyedik képen szerény személyem látható.Egyébként a párom a mindenem, és a motorozás is.
Sajnos nem...
NÓGRÁD MEGYE,SALGÓTARJÁN.
ELŐRE IS KÖSZI!
hali! ha valakit érdekel yamaha yz 2005-ös kerekek(gumival),váltó,elektronika jelentkezzetek e-mailben vagy írj sms-t a 06-70/5292696-os számra!sürgős!
Az enyém spec. 5-ösből van, a 3-as nagyon gyorsan elkopott (mondjuk valszeg másmilyen anyagból is volt).
Sima facsavarokkal van odafogva, a helyük be van süllyesztve a vason.
nekem is jó lenne már csizmát vasalni... majd neki állok Nektek milyen csavarokkal van odafogatva a fémlap? 2-3 mm vastag a lap?
Na, már Te is korán reggel itt vagy:)
Hétvégén elkezdek én is csimmát vasalni, megpróbálok vmi olyat összehozni, mint a tiéd.
Igen, nekem az eredeti spiccvas le van szedve.
Rooftop, Te a csizmád orráról leszedted azt a kis gyári vasat, ugye?
Már kifigyeltelek!TE kavargatod itt!
VIGYÁZZ!
Hát ha már itt tartunk akkor a tengely is lehet akkora vagy egy kicst talán kissebb de semmiképpen enm ugyanakkor amint ami egy kicsit nagyobb nála "
Valaki nem akar egy robogót?
Még akciós...
nem tudom....
Meddig érsz rá?
De csak ha tuti elolvasod!
Szóval:haén nem abla-babla-bla.BAB.
Bakker,az apróban hirdetik a lényeget(sm kerék),nekem meg nincs pízem
Még egy bőrruha is úgy van nálam,hogy majd kifizetem
Apropó DRZ tengely hány mm vastag?
lehetne még?
De mi van,ha ő én?Vagy ha ő meg én nem mi hanem én valaki,ő meg csak odajött?De mér?Mer ha én nem ő vagyok,ki motorozik,hol,meg miadggfjjhllllég55 v,blm?
Esetleg továbbszőjem?
micsoda vihart kavartam....
hát akkor azt magyarázod amit alapból is gondoltam
Laci. Most vagy én magyarázom hülyén ( akkor 1000 bocs) ,vagy Te értelmezed félre. Az én nevü képen ő van
akkor mivan?
akkor most ő az aki alá van irva hogy én , nem?