Egyrészt mert az vol kéznél, másrészt meg mert azt tudtam belehajtani a csizmatalp gumijába.
Túl kicsi (átmérőre értem) csavarokkal próbálkoztál! Amikkel először feltettem, azok nekem is mindig kitekeredtek, de aztán találtam nagyobbakat és azokkal tök stabil lett!
Igen én már megismertelek. Valamelyik nap volt szó a fórumon a csizmáról, aznap hívtál. Még mindig áll a lehetőség. Egyébként nem kifejezetten KTM-el foglalkozunk, hanem elvileg mindennel.
Csak nem a Gárdonyi KTM bolt a háttérkép?Egy időben sokat jártam arra, voltam a boltban is,ha jol emlékszem slick gumi ügyben, és a minap érdeklődtem nálatok Alpinestar csizma után.
Hát igen jó lenne, addig ügyesekednem kell a megállással, de már rajta vagyok az ügyön A 2008-nak valahogy más az ülése. Puhább is meg alacsonyabb is. Biztos gondoltak a gyárban az 160 cm alatti emberkre is
Túl kicsi (átmérőre értem) csavarokkal próbálkoztál! Amikkel először feltettem, azok nekem is mindig kitekeredtek, de aztán találtam nagyobbakat és azokkal tök stabil lett!
További szép estét Mindenkinek!
van benne egy kés is azt hiszem
tudjuk, hogy ügyi vagy
Szerszámos tatyótok van most? Olyan, mint amilyet a Sanyi vett nálatok régebben.
éééééés mennyi lenne?
bár nem sok reményt fűzök hozzá
találtam végre munkát is
nekem sem tetszett pár ember stílusa
(elfogadható áron)
Please.