Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vasárnap ring Zolika
Melyik DRZ-s csajról van szó? Csak nem egy M. B. monogramú?
Egyrészt mert az vol kéznél, másrészt meg mert azt tudtam belehajtani a csizmatalp gumijába.
Túl kicsi (átmérőre értem) csavarokkal próbálkoztál! Amikkel először feltettem, azok nekem is mindig kitekeredtek, de aztán találtam nagyobbakat és azokkal tök stabil lett!
Bocs,4500.-
Ok. Szió.
fekete kis tatyó fehér felirattal
Na, de most lépnem kell, mert nemsokára inudunk Fehérvárra.

További szép estét Mindenkinek!
majd szombaton megpróbálom elmagyarázni
húúúúúúúúúú hát ezt így pontosan nem tudom leírni

van benne egy kés is azt hiszem
Igen én már megismertelek. Valamelyik nap volt szó a fórumon a csizmáról, aznap hívtál. Még mindig áll a lehetőség. Egyébként nem kifejezetten KTM-el foglalkozunk, hanem elvileg mindennel.
Melyikre gondolsz?
én nagyon berágtam a Hondás barátunkra , de szerintem azt akkor említettem is
Csak nem a Gárdonyi KTM bolt a háttérkép?Egy időben sokat jártam arra, voltam a boltban is,ha jol emlékszem slick gumi ügyben, és a minap érdeklődtem nálatok Alpinestar csizma után.
fog az menni

tudjuk, hogy ügyi vagy

Szerszámos tatyótok van most? Olyan, mint amilyet a Sanyi vett nálatok régebben.

éééééés mennyi lenne?
Nekem nem a stílussal volt a gondom, hanem sok dologra kellett egyszerre figyelni. Ez nagyon szokatlan volt elsőre.
Hát igen jó lenne, addig ügyesekednem kell a megállással, de már rajta vagyok az ügyön A 2008-nak valahogy más az ülése. Puhább is meg alacsonyabb is. Biztos gondoltak a gyárban az 160 cm alatti emberkre is
még utoljára megpróbálok beszélni majd a DR-Z csajjal, hátha.................

bár nem sok reményt fűzök hozzá
akkor benézek hozzád oksi?

találtam végre munkát is
csak az volt a gáz, hogy nagyon sokan voltunk

nekem sem tetszett pár ember stílusa
Hát persze, mint minden szombaton. A fönököm sajna sose enged el
Ja igen mi általában mindig elkerültük egymást! Az az első mocizás az említésre se méltó Az nagyon gáz volt.
Tudnátok ajánlani embert Szegeden, aki tud csizmát vasalni
(elfogadható áron)
Please.
Szombaton bent leszel az üzletben?
Menjél be egy bútorüzletbe és kérj az eladótól eurocsavart, az a tuti.
jaaaaaaa... talán egyszer volt valami "közös" motozás féle