Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mááris lemérem neked.
sajnos ezt a manővert nem nagyon lehet megcsinálni, főleg nem akkor ha változó átmérőjű a küllő. sőtt nem kicsit pepecs munka, ráadásul a belefketett energia/új szett ára nem arányos.
CSő
sztem nem veszem meg azokat a kerekeket:(
mert nem tetszenek olyanra gondoltam ha lesz küllős akkor majd olyat szeretnék(hasonlót mint a tied)
Na mivan szaraz18 megtudtad már a tengelyátmérőt?
milesz a kerekekkel?
CR 250 SM ?
Helló hooligan!
hnap jössz ringre?:D
az nem 180 hanem 18-as akar lenni...
Értem. Most lehet hülyeséget kérdezek de ! :
ha van egy enduro szetem 21 és 180as kerékkel amit át akarok fűzni 17 esre akkor a küllőkel meg lehet azt csinálni hogy méretrevágom aztán vágok rá menetet is és ugy füzöm rá a 17est, Mondjuk ez pepecsmunka de akkor csak a ráfokat kell megvenni...
a centirozás és küllő feszítésre van egy spéci emberem
és ojan 8as van benne hogy az már 16 a kettő együtt ?
lehet hát ezeket is én fűztem
sztemis...havernak is volt ien
aha aféle lehet ahogy igy rákerestem...
supermotoszettre felrakom hátra az gáz?
szerintem metzeler tourance...
Ez a KTM ami be van linkelve ezen nemtod mijen gumi van hátul? ja és 18as?
Még egy csimmás kérdésem lenne.
Neketek kb milyen hosszú a képen bekelölt szakasz? Fékezéskor/váltáskor a fémmel tapossátok a kart, vagy addig már nem ér el?
jó gurulást
tudom hogy enni pénzért mik vannak de épp ez a hogy azon nincs rendszám arra meg nincs családi támogatás
Igen megnéztem nem vagyok KTM párti de ezért a pénzért kb Yz 250F et kapsz vagy 450et rendszám nélkül és ezek négyüteműek és alkalmasabbak SM re. Most bocsi de mentem gurulni.
oké majd érdeklődöm úgy is a ráf kiválasztása miatt is.Egyébként megnézted a hírdetést?
lehet hogy csak én vóltam béna, kérdezz meg mást is!
ez gáz de végülis az gyári sm ez meg enduró.Valamit remélem el lehet majd követni, csak előbb tényleg legyen olyan jó mint ahogy kinéz meg ahogy elmondta az ember.
640 lc4 SM
igen a küllőkre gondoltam én is.Te milyen motorból nem tudtad kivenni a küllőket?
így viszont a küllőket mindenképpen ki kell cserélni mert más a hosszúságúk, a 17 colba rövidebb kell mint a 21 be, én arra gondoltam hogy pl.:a 4,25öst szeretnéd 5 col szélesre cserélni