állapot,hát van benne keményen 2600 km, így nincs túl használva előző tulaj hátra pirelli scorpion gumit rakott, nem tudom miért. fogyasztás az olyan 3-4 liter környéke. 2005 júniusi, 2009ig vizsgával.
Nem tudja valaki esetleg, hogy a Husky 450 SMR elsőtelóját ki lehet cserélni enduro teleszkópra (méreteket még nem néztem)? Ha már itt tartunk, akkor lenne egy eladó komplett SM első futómű, fékkel, tárcsával, teleszkópokkal, fékkarral, mindennel + 2 sm felni (első-hátsó), gumival együtt. De kellene helyette, egy komplett enduró futómű fékkel, kerékkel, teleszkópokkal, mindennel. Akár szőrt-szőrért is!
Vennék új gumit előre. Egy ismerősöm bukott egyet az új gumi felszerelése után, mert hogy valami impregnáló anyag van ezeken(?) Hány km. után jön ez le róla? Az oldalán is ott van, vagy csak a futófelületen? Előállhat az, hogy 100 km. után is megpróbálom letenni, és kicsúszik, mert ott még "olajos"?
Korábban volt szó az olaj fogyasztásról ebben a fórumban. Akkor az volt a vélemény, hogy minden egyhengeres négyütemű eszi kicsit az olajat. Az enyémbe kell töltögetni időnként, de nem sokat.
bbbbbbbiii
iiiirrrrrrr mmmmeeennniiiii?
Nem tudja valaki esetleg, hogy a Husky 450 SMR elsőtelóját ki lehet cserélni enduro teleszkópra (méreteket még nem néztem)? Ha már itt tartunk, akkor lenne egy eladó komplett SM első futómű, fékkel, tárcsával, teleszkópokkal, fékkarral, mindennel + 2 sm felni (első-hátsó), gumival együtt. De kellene helyette, egy komplett enduró futómű fékkel, kerékkel, teleszkópokkal, mindennel. Akár szőrt-szőrért is!
Legegyszerűbb eltávolítási mód ha homokban mész vele 1-2 km-t, az lekoptatja róla jól.