Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

budapesten, óbudán( 3.ker )
Aha értem. Hol lehetne megnézni?
állapot,hát van benne keményen 2600 km, így nincs túl használva előző tulaj hátra pirelli scorpion gumit rakott, nem tudom miért. fogyasztás az olyan 3-4 liter környéke. 2005 júniusi, 2009ig vizsgával.
123 lejtőn
Állapot, évjárat, fogyasztás meg stb. alapvető dolgok.
mmmmmmeeeennnnyyyyyyiiiiivvvvvveeeeeeeeelllllllll
bbbbbbbiii
iiiirrrrrrr mmmmeeennniiiii?
kérdezz válaszolok
Akár biztos is lehet belőle ha tetszik a dolog. Persze ahhoz kéne tudnom 1-2 dolgot.
abból a lehetből csináljunk biztost
Hello hogy vagy?Latom haza gepet hasznalsz tisztelet erte
Xlzx lehet érdekelne az xt.
Sziasztok!

Nem tudja valaki esetleg, hogy a Husky 450 SMR elsőtelóját ki lehet cserélni enduro teleszkópra (méreteket még nem néztem)? Ha már itt tartunk, akkor lenne egy eladó komplett SM első futómű, fékkel, tárcsával, teleszkópokkal, fékkarral, mindennel + 2 sm felni (első-hátsó), gumival együtt. De kellene helyette, egy komplett enduró futómű fékkel, kerékkel, teleszkópokkal, mindennel. Akár szőrt-szőrért is!
Az én Akrámon van e betű és papír is van hozzá, hogy OK. Nyilván a kis furulyácskájával :-) lenne érvényes, ami nincs benne.
Formaleválasztónak hívják.
Legegyszerűbb eltávolítási mód ha homokban mész vele 1-2 km-t, az lekoptatja róla jól.
De, az Akrában elvileg kéne legyen...
brigéciollal át kell kenni a gumit.
Vennék új gumit előre. Egy ismerősöm bukott egyet az új gumi felszerelése után, mert hogy valami impregnáló anyag van ezeken(?) Hány km. után jön ez le róla? Az oldalán is ott van, vagy csak a futófelületen? Előállhat az, hogy 100 km. után is megpróbálom letenni, és kicsúszik, mert ott még "olajos"?
nahh nekem 2t m van és állandóan jön a túlfolyón az olaj és még mindig maxon van a szint
Korábban volt szó az olaj fogyasztásról ebben a fórumban. Akkor az volt a vélemény, hogy minden egyhengeres négyütemű eszi kicsit az olajat. Az enyémbe kell töltögetni időnként, de nem sokat.
csőcső , küldtem a földművelő szerkezet fotóit
Én is kíváncsi lennék... Sanya, mondanod kéne valamit lassan.
de most lekoccolok aludni.jó éjt mindenkinek.
jöhet
Küldök ha érdekel a traktor téma :D
küldj ide képet: paplukacs@freemail.hu