Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Am nem sok érdekes. Kijárok ide Debi mellé a bütykössel, meg szerdán akarok menni Erdélybe endurózni.
Megyek tutkó, csak 16.-án pont lesz egy versenyem Kecsón, ezé' csak estére érek oda. Viszem lehet Kiscsacsát meg Harpit is. Majd másnap gépelünk
üdv

küllős felnit hova érdemes vinni centírozni? van benne egy kis tojás, amit már nem lehet kiszedni. olyan műhely érdekelne, ahol küllősúlyt használnak.
én ilyen későn érő típus vagyok.
amugy mi van veled teso?
Áprilisi mókára jöttök ugyi?
Még csak most? Annak idején mindenki ezzel oltott.
Annál a sikánnál nem tudtam más megoldást.
ZÉÉ

Gratula a 0:20 nál látott akcióhoz
http://youtu.be/7xjXx1HeP4w
Nem fért volna bele szerintem, de ha mégis, akkor sem raktam volna bele, öregecske technika már!
Üdv!

Lenne valakinek affinitása egy fővárosi cirkáláshoz a jövő héten, hétköznap? Feltéve, ha jó lesz az idő.
talán 56 le de a tiédbe nem ment volna bele igaz?
Szépen megépített kis szerkezet, kíváncsi lennék arra a blokkra, mit tudhat!
Jézus Mari!
Ez nem gyenge!
kössz
háá az nem baj ,,úgyse tudok motorozni ,,de ez legalább megbízható és bírja az egykerekethttp://www.tvclip.biz/video/HA...
Azt tudod ugye hogy ez pont semmivel se erősebb mint az RMZ - csak 2x olyan nehéz?
én meg csinálok egy ilyet azt jooo van
Hali.
Lenne pár ELADÓ cuccom!
DRZ SM Gyári kerékszett Gumikkal,Féktárcsákkal,Lánckerekekkel,D.I.D. 520VM Láncal Újszerű állapot,Bukó gombákkal,Lucas adapterrel Szép állapotban 210e ft!
SM Fordított teleszkóp kompletten befogókkal csapággyal,teleszkópszár védőkkel,kormánybefogóval 110e ft.
SM Felső munkahenger 15e ft.
06-20-5-636-213
Hali,
Jó idő lesz ma, mentek vmerre motorozni?
Indoor Gokart palyan eső gumit hasznalnak.
tudsz valami pontosabb címet?Esetleg telefonszám?
sokan használtok gumimelegítőt, motohoz a 190-es gumiig való jobb vagy minden kép a kisebb fajtát nézzek?
Nézz meg Urosnak a haverjának a Vázvédőt ... Made in Hungary by www.husqvarna-racing.hu
Az ottani pályán más a helyzet, nem ilyen tükör beton,fekete mint a korom,baromi jó tapadása van,igaz ott sem kéne 3-rakni