Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gokart gumi 15 perc menet után is csak jóindulattal mondható LANGYOSNAK. SM-ezni teljesen alkalmatlan
Érdeklöd meg szlovákba,Ivanka pri dunajom kurva jó gokart pálya utoljára mikor voltam láttam ben 2 ktm-et is,a pultos aszem beszéli a magyart
a kurva életbe ,,,pedig ahogy látom a videót ,,talán kettest máá lehetne húzni pár helyen
Mi is voltunk tavaly. http://youtu.be/AffPnBW2NVE
ja arra gondoltam
melyiket? Győrzámoly?
Mert ott nem mehet supermoto,hétfőn voltunk gokartolni és kérdeztem
nem kéne megkérdezni a győri fedettpályást nem -e lehet,
Jaaaaaaaaaaaaaaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
De komoly!
letöltöm ha lesz kedvem!
Sziasztok!
Sűrgősen eladó lenne a sisakom!Lazer mx6 octopus nagyon szép állapotban utcán használtam!Iár: 27ezer de alkuképes!
Nyomja valaki ezt a game-t?
MX Simulator
üdv. érdekelne engem egy gyári DRZ sm (sárga)sárvédő. ha van valakinek feleslegben és megválna tőle, vagy esetleg elcserélné egy jó állapotban lévő UFO (sárga) első sárvédőre akár ráfizetéssel is akkor írjon. tritrilla@freemail.hu
Köszönöm!
de ez király volt
ez a manőver sem ismerős ? szerintem meg fasza a naracs váz nekem bejön
nemsokára ( 3-4 nap ) lehet teszek fel 1 galériát a tábornokról,aztán lehet fikázni is
Brutál lehet ja,de ez a narancs váz ezt nem tudom megemészteni-

az én tábornokom nyomába sem ér
Börni idenii mittanátam ez sem kutyahttp://www.zoekwekker.be/aange...
Értem én!
Nincs is bajom nekem se vele!

A CRM en én csináltam vasból, az is tökéletesen ellátta a feladatát!
Laca,
nem tud megmozdulni mert feszít mindkettő. a csavartávolság állandó azt nem lehet nyújtani. én már 2 szezont mentem ilyennel a CRF-n is ilyen volt. Rendesen le kell gyártani és akkor nincs para. Nincs marógépem hogy alcsiból adaptert készítsek.
az hogy a két két csavar egymástól függetlenül van összekötve nem lehet gond? nekem is igy van a labancon, és már szóltak hogy vigyázzak
Szega,
Így is lehet mondani. Állítható 300-330 közötti tárcsaméretre.
a kérdés az volt 4.25 re jó e a 160es gumi