nem variàlt, tènyleg pk, mert nem egybe jönn le a motor ès potkerèk dekni, hanem csak a kis nyilàsok. na ehez van polini sport kipufom meg egybkèsz felujitott 70ccmes motor. na majd holnap.
hát én elhiszem neked,de az adattábláján PK50 van,de meglehet,hogy az osztrák már valamit variált rajta,ezt nem tudom,ja a bovdenekkel szoptam most szétszedéskor is.
Am annyira nem lesz " racing " mert ugyebár a Verusé lesz a VASparipa.
Szerdára érkezik a motyó?
ez egy p125x? szoval a nagyobb testü. a kicsi a pk, jo szorakozàst a bowdenokkal majd. nekem van 50es (pk), egy 125 primavera ès egy px200 236os motorral ès grimeca tàrcsafèkkel elöl plusz bitubo futomü. van könyvem hozzà majd a cuccal oda adom ès menni fog. addig a vespaklub.hu cucc meg sipscootershop.de
ha meg megunod akkor megveszem . amugy racingeshez a kasznit vàgni szoktàk.
Kicsit utánanéztem nem tudom pontosan a tied milyen típus,de itt szemlélteti a váltót robbantott ábrákkal is és alkatrészek is vannak hozzá.
Ha csak race-ra akarod akkor belsőrotoros gyújtást vegyél hozzá,ne lendkerekessel használd,viszont világításod nem lesz.link
Sajnos nem tudom,viszont mikor láttam menni őket utána elég sokat olvasgattam utána külföldön elég nagyban nyomják,feltévedtem egy fórumra csak ilyen gépekkel foglalkoztak.
Am annyira nem lesz " racing " mert ugyebár a Verusé lesz a VASparipa.
Szerdára érkezik a motyó?
ha meg megunod akkor megveszem . amugy racingeshez a kasznit vàgni szoktàk.
Ha csak race-ra akarod akkor belsőrotoros gyújtást vegyél hozzá,ne lendkerekessel használd,viszont világításod nem lesz.link
az a baj marhára nem ismerem ezeket,de valami olyasmi a váltója,mint a komarnak?
most már így áll,holnap viszem homokszórásra
Volt olyan nap Pancsin is amikor egész nap ilyen race vespák mentek,eszméletlen nagyot mentek
Verusomnak megépítek valami racingrobeszt belőle.