Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Marzocchie Villa Öhlins Closed Cartridge rendszerrel. Jó drága :) ... Viszont majdnem minden japan motor a supermoto vb-n marzocchieval indul ... Nekem inkabb a felnik erdekesnek tünik. Az első az egy alpinaraggi aprilia gyari csapat felni ... Ravaglia elözö csapata aprilia volt ? A masodik kepen a hatso felni nekem nagyon gyanusson kinez mint a regi husqvarna gyari csapat felnik ( behr felni ?! )
halkabb legyen.
Rendben
Sok variáció van Te tudod.
Szia ! A közeljövőben én is keresni foglak, majd teló ügyben.

Az egyik száram szivárog, de elviszem hozzád mindkettőt egy kis generálra
szerinted miért nem küldtem vissza?
Szeva mesterem Nem rágtam be,azt nem így adom elő Csak nem szeressem az ilyen fajta lejáratást,másfél év után.Főleg úgy,hogy semmit nem tett akkor annak érdekében,hogy a "hibás " telóját visszaküldje. Vajon miért nem?
Na mindegy,most meg jönne arról több telóval. Ha szerinte szart csinálok akkor minek hozna ide többet?Azért,hogy folytatgassa a lejáratgatást,mert szerelget?Nem foglalkozok ilyenekkel,van más is aki jól megtudja csinálni,nem kell a cirkusz.
Aki akarja meg úgy is elküldi,vagy elhozza
na -na ,most mi van csika nem kőő berágni ám mindenkire
Tudtommal én még nem ártottam neked
az,hogy egy ide való embörrel van némi nézeteltérésed ne álltalánosíts
Ez a teló alján van, annak ha nincs meghúzva,vagy megvan szakadva,folynia kell,nyomásra meg mint állat.
Ha meg lett volna szakadva szólok,ha megszakítottam volna javítom,és szólok.Elfelejteni meghúzni meg nem szoktam .Bár aki dolgozik csak az tud hibázni.Az,ha úgy ki lett volna szakadva,az első telónyomásra kilökte volna az olajat.Általában elismerem,ha hibázom,garanciát vállalok rá.
Ha kell, így másfél év vagy mennyi után is,vissza adom a pénzed.Nem szeressem,hogy nem szólnak,de nem haragszom Viszont simán vissza küldhetted volna akkor,ha nem csal emlékezetem beszéltük is,de inkább vettél szerszámokat hozzá,és nekiálltál magad.Azt a pár garnitúra telót meg amit arról felől hoztál volna ne hozd erre,szerintem más is megcsinálja.
nem is folyt belölle az olaj
Az mesterem,nem az én bűnöm volt,akárhogy is könyvelted el annak idején.Már nálam,vagy a postán kifolyt volna az olaj,nem egy hét moccolás után.
Hát profit nem is fogok csinyáni,me nem tudok,meg kilesik a tudást a nagyhátúak
amugy jó k(g)épek, grat a fotosnak
ez valami SM huligánéé mi
Akijéééé-é az tudja
én azt nem tudom,,,de miért kell 2 hütű egymás elé Marochi villa öhlinch catrige belsővel vagy hogy a rákba írják ezeket a futómííveket,,meg még van ott más is
Miért kell 2 kipuff?
na ezen is van ,egy pár érdekes dolog