Legolcsóbban Legdrágábbat tudom!Keresel egy tarfipaxot és leméri neked jó pénzért Ja tényleg a legolcsóbb ha szólsz egy haverodnak hogy menjen melletted kocsival és ordítsa át mennyivel mentek Kell még tanács?
Ja szétoffoljuk az SM topikot
De a blokkon az olajszűrő fedeleken van egy kétjegyü szám pl 05!Az pl 2006-osnak felel meg(mindig egy évvel korábbi van beleütve)
Így van nem volt egy drága vas bár mihez képest...A forgalmiban 2005/11 van feltüntetve.
De ettől függetlenül megvagyok vele elégedve, nem kellett semmihez sem nyúlnom miután elhoztam, csak egy kézvédőt vettem rá és annyi.
Ha elég olcsón adták, akkor sztem ennyi belefér...egyébként lehet hogy 2004-es modell, de csak 2005-ben helyezték forgalomba (beragadt motor) és ezért szerepel az utóbbi a forgalmiban...
van valakinek ilyen tapasztalata?
De a blokkon az olajszűrő fedeleken van egy kétjegyü szám pl 05!Az pl 2006-osnak felel meg(mindig egy évvel korábbi van beleütve)
Mondjuk a kereskedés azért jobb, mert elvileg azt is meg tudják mondani hogy milyen szervizek stb. voltak megcsinálva rajta...
De ettől függetlenül megvagyok vele elégedve, nem kellett semmihez sem nyúlnom miután elhoztam, csak egy kézvédőt vettem rá és annyi.