Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legolcsóbban Legdrágábbat tudom!Keresel egy tarfipaxot és leméri neked jó pénzért Ja tényleg a legolcsóbb ha szólsz egy haverodnak hogy menjen melletted kocsival és ordítsa át mennyivel mentek Kell még tanács?
hogy oldjam + a sebességmérést a legolcsóbban? vmi biciglimérővel?
van valakinek ilyen tapasztalata?
Na hát köszi az infókat, a kijelzőt meg megnézem amint tudom
d
Ja szétoffoljuk az SM topikot
De a blokkon az olajszűrő fedeleken van egy kétjegyü szám pl 05!Az pl 2006-osnak felel meg(mindig egy évvel korábbi van beleütve)
Ha így folytatjátok a végén kiderül hogy valami hulladékot vettem...Csak óvatosan
Lehet elgörbítették a vázat és egy újat vettek hozzá...németeknél sose lehet tudni
ÁÁ az már Scifi lenne akkor a Tellószárak is mások+hátsó rugóstag
Igen, már használtautón néztem is hogy mik a különbségek, és tényleg.
A 2005/11 meg a fekete váz alapján simán lehet akár 2006-os modell is...
Egy kis segítség EXC azonosításban!
Aham.
Nemtom
Mondjuk a kereskedés azért jobb, mert elvileg azt is meg tudják mondani hogy milyen szervizek stb. voltak megcsinálva rajta...
Alvázszám alapján nem tudom megnézni valahogy neten?
Á és mennyi ilyen lego van fent neten is Aki nem nagyon ismeri az évjáratokat azt nagyon könnyen be lehet csapni...
Valami normális KTM kereskedésben próbáld meg lekérni alvázszám alapján, mert most már kurva kíváncsi vagyok én is hogy merre hány méter
Érdekes kis lego-motor
Így van nem volt egy drága vas bár mihez képest...A forgalmiban 2005/11 van feltüntetve.
De ettől függetlenül megvagyok vele elégedve, nem kellett semmihez sem nyúlnom miután elhoztam, csak egy kézvédőt vettem rá és annyi.
Na ecsém mégis ovál a váz(GD behülyített) Akkor tényleg 2005-ös csak a lengővilla 2004-es
Ja de lengővillát meg vázat nemhiszem hogy cserélt szóval 2004-es a mocid szinte biztos(amúgy ez tökmindegy csak tisztába legyél)
Itt van közelebbi.
Ha elég olcsón adták, akkor sztem ennyi belefér...egyébként lehet hogy 2004-es modell, de csak 2005-ben helyezték forgalomba (beragadt motor) és ezért szerepel az utóbbi a forgalmiban...
Elvileg egy németből behozott motor ami eléggé le volt harcolva, amit az előző tulaj újítgatott fel apránként.Valószínű ezért van fent ennyiféle elem.