Ejjha megfelel akkor mondok pár infót amit tudok!A vázad 2005-utáni,a lengővillád 2005-elötti,a felniken a 2004 elötti tárcsák vannak,A légszűrőfedélen a matrica 2005-ös 450SX-é,a fejidom pedig 2005-ös elötti!Szóval az előző gazda elég szépen átrendezte a motort Amúgy alvázszám alapján le tudod kérni hogy mikori évjárat a váz
Küldj az oldaláról egy képet és megmondom hogy milyen évjárat tutira!Amúgy vetted hogy mit írtam hogy állítsd be a km-órát?Próbáld ki!Ha nem jó úgyse akkor szopcsi van......
Na hopp és ott a sarokban a tripmaster a 3 gomb közül kettő a +gomb,-gomb,és asszem a középső a mode gomb!Akksiról lehúzod a km órát mode gombot tartsd nyomva addig amíg be nem jön a setup kép ahol mindenféle funkciót tudsz állítani!Mode gombbal megkeresed a WS feliratot és a +/--al beállítod!Nekem pl az enduro kerékméret alapból 2205re van állítva supermoto kereket 1882-re szoktam belőni!Remélem érthetően leírtam!
Ezzel nincs semmi gond: én sem jöttem volna rá magamtól...viszont hogy a KTM szervizben sem tudták...arra inkább nem is mondok semmit
Egyébként nekem asszem megvan valahol az ehhez az órához tartozó külön füzetke, ha nem felejtem el, megkeresem...de sztem zoozee-nak is meg kell legyen, ha szépen megkéred, talán még el is küldi neked...
Akkor a vékony kijelzős újfajta Km órád van vagy a Tégla alaku régebbi Km órád amin nincs gomb?2005-től elvileg már a vékony kijelzős Km órák vannak azt pedig egyszerü beállítani!ha ilyen van a mocidon akkor jelezd és mondom hogy mit csinálj hogy be tudd állítani a kerékméretet!
Mondjuk könnyebb lenne egy könyvből (márkaszervizt minősíti hogy nincs nekik)...elárulom a nagy titkot: mielőtt elkezded nyomogatni a gombokat, le kell húzni az órát a tápról...
Egyébként nekem asszem megvan valahol az ehhez az órához tartozó külön füzetke, ha nem felejtem el, megkeresem...de sztem zoozee-nak is meg kell legyen, ha szépen megkéred, talán még el is küldi neked...