Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

öööö , a DRZ-ről kellene némi info egy barátomnak, úgy tudom Beb dolg itt
Gyere van még pár szelet
Mivel visszük ? vigyük ? minek ááá sztm ne!Majd itthon gurulunk most nyaralás van Meg gábor úgy se tud most gurulni
akartam :D de már van másik le is van foglalózva amúgy itt a hírdetés róla
Megakartad venni?
Na majd ránézek és megmondom!
egy fekete prestige ugyanolyan mint a tied volt de lehet h az is volt mert van rajta egy fox matrica meg egy fehér csaj a vázon végülis szép állapotba volt de nemtom mert még egy kereskedésbe elnézik de ha ksőbb eladnám ki hinné el.... meg mondjuk énse nagoyn akartam elhinni
Ok!
Benne vagyok!
Hozzá tortát !
Horvátba visszük a gépeket?
Kabbbeeee....Köszi :)
Inkább holnap menjünk motorozni...jó időt mond.. Este gurulás vagy délutánfele?!?!?!
Bazzeg Koph!
Okosabb nem lettél 30 éves létedre:-)))))))))))))
Mégegyszer:
Heppi Börzdéj!
Mesélj már arról a KTM-ről?
Kíváncsi lennék rá!
Ebben a kereskedésbe volt a 9000 km-es lc4 amiben pixelhibás lett a gyári óra ezért most egy 24 ezres óra van benn
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz_400_supermoto-393524
9

Hello! Erről van valami infod?
Ahh , azt hiszem erre nem találok szavakat.
Erre mondják, hogy el van rontva az egész napja.
Általában az olaj és a "megadom a motoromnak a legjobb olajat" mindig örök téma.

Volt már valakinek kenési hiányosság miatt alkatrészcseréje, vagy nagymértékű alkatrészkopása?

Én ahogy figyelgetem, nem az olaj miatt fáj a feje motorosnak, hanem mert eltörik az alkatész-pl hajtókar, vagy leszakad a szelep.

Minden alkatrész és környéke messze a kopáshatártól.

Szóval szerintem a bifiduszefensziszre nem muszáj kiönteni a pénzt.
Láttam már, de durva még a műtőasztalon vesz levegőt stb.... Én tuti nem fogdosnám a fejét mint a doki
Szép estét mindenkinek, és szebb napok ne ien gejjj időt
Trollpicsáknak kötelező! Ilyen lesz az arcotok ha kikerül a netre az ip címetek...Jópofa szőlőkaró kezelés után.
Megúszta? Hát szerintem jobban járt volna ha ott megdöglik egyböl.Nem maradt arca a csókának de valószínü belehalt....
Bocsánat

Én hülye, minek néztem végig...
Nem egyetem fősuli... gépészmérnöki.
Bakker most kajáltam
Majd az egyetemen...
egy kis OFF:
Nesztek ha már videóztok Egy kis JUMP... +18...
És megúszta ...nem gyengeJUMP_JUMP_ hardcore +18
Hoppá tényleg :) bocsi akkor de ez milyen motorra való? mert nem lóg ki túlságosan egy supermoto-nal ez? egy esésnél nem baszódikle? vagy legalábbis nemtom milyen blokkhoz van mert ugye nekem csak olyan volt amin oldalt volt a szűrő a blokkon és ott elég fura lenne kikandikálna.