Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végig olvasnád még 1szer nem tartály sapka szürő sapka ott van oplaj böségessen!:-)))
Grat az érettségihez!
Jézusom... nem van annyit rajta nah szóval:D nincs rajt annyit
olajhűtös olajtanksapka? elég fura kitalálmány sztem annyit nem van a sapkán az olaj h annyit számítson bár a gáz-t azt hűti nah mind1 elég fura de a lényeg h sikeresen leérettségiztem :D kicsit off de sebaj
Eladó használt slick gumát keresek a járgányomra!
Valakinek?
És az mit csinál a motorral jobb vagy rosszabb lesz tőle?
Olaj hűtős olajszűrő sapka!
húú Apa, de okos vagy ...
van egy olyan sejtésem hogy ez egy celebabrátoros búbófrekvenciás homálytizedelő
Gyerekek Aprilia tulajok ez vajon mi lehet?
KTM-es szak szervizesek mondták hogy nem lehet. Én meg alig értek valamit a motorhoz ugy hogy elhiszem amit mondanak.
Keresek bicikli sebesség mérőt aztán jo lesz az.
lehetni lehet de nem úgy lehet... teccik éteni?!

amúgy meg nem mind1? 10-15%-al többet fog mutatni azt kész, üó-t így is méri
Akkor mégiscsak lehet
de van, az enyémen (az újabbik vékony verzió) se lehetett állítani
de ktm-es ócsai Norbi mondta hogy szétszedve, valamit rövidre zárva, lehet ezekbe is, ktm club fórumon azt hiszem fennt van
Olyan nincs hogy nem lehet átállítani...
Hello!
Na kiderült hogy kijelzőmön nem lehet átállítani a 21-es felni méretet 17-es felni méretre. Azt ajánlották hogy szereljek fel egy bicikli km/h mérőt és mivel eddig az üzemórát a mágnes alapján mérte vennem kell egy üzemóra mérőt is.
Nekünk annál azért egy kicsit gyorsabban ment - de mondjuk tényleg nem egyszerű mutatvány összerakni
..meg 30ember egy napig építi.
De ahhoz kell egy Ural is amibe az belefér
Kocsibanalvásért nem kell fizetni, kivéve ha lakókocsi az. A sátorozás kltsége is 1500/sátor, függetlenűl attól, h hányan pecóznak el benne éjszakára. Érdemes volna egy nagy katonai sátrat vinni.
szerintem igen, ugyanis valójában nem a helyért fizetsz, hanem az áram és a zuhanyzó és a wc használatért.
Nem tudom, de Zé bácsi biztos tud nekünk valami válaszfélét rá!
És ha én kocsiba alszom akkor is kell fizetni a sátor helyet?