ktm fórumba kérdezz be, ha eddig nem tetted vagy gasgasba ott van zoozee ő nagy mágus, szervizben dolgozik úgy tudom , mert okosat nem fogsz itt kapni sztem
KTMről azt tudom állítólag A kereskedés tulajáé. Nem tudom hogy motorozik iesmi Győrben található. A GG meg fórumos srácé volt Sutyerák a felhasználó neve tuti kis gép keress rá és beszélj vele
Persze hogy azt mondják!Hogy vegyél új Km órát vagy nemtudom miért!de mondom lehet kapni ahoz a KM órához ami neked is van tripmastert(3 gombbol áll)amivel be tudod lőni a kerékméretet és minden szirszart mér!
Nem sikerült megoldani mert a KTM szervizesek azt mondták hogy nem lehet átállítani ezen a kijelzőn a kerékméretet, és ha nem lehet akkor addig nem buherálom meg a tárcsát.
Viszont ha lenne ilyen kijelző amiben lehet állítani a kerékméretet és méri is az üzemórát akkor azt előnyben részesíteném. Ha meg nincs akkor marad a bike óra + üzemóra mérő.
Multkor olvastam hogy gondba vagy a kerékbeállítással.Ha nagy kijelzős a Km órád akkor lehet hozzá kapni Olyan kapcsoló konzol szerüséget aminek a neve tripmaster Azzal be lehet állítani a kerékméretet is stb....A rég SMC/SXC-ken van is ilyen cuccos a Km órához úgytudom..
Minden mást lehet de kerékméretet nem.
Megérné e?
Viszont ha lenne ilyen kijelző amiben lehet állítani a kerékméretet és méri is az üzemórát akkor azt előnyben részesíteném. Ha meg nincs akkor marad a bike óra + üzemóra mérő.