Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Momentán épp nincs...de hát ha senkinek nem kell egy fasza motor, akkor megtartom
Jah csak ajánlani tudom a tiedet már megint elfelejtettem vmi érdeklődő van?
Ja...mondjuk az enyémet
De be lehet, csak kéne valaki aki ért is hozzá...
ktm fórumba kérdezz be, ha eddig nem tetted vagy gasgasba ott van zoozee ő nagy mágus, szervizben dolgozik úgy tudom , mert okosat nem fogsz itt kapni sztem
2005-ös
vagyis nem tom áttudta-e ,de gondolom ha ennyire állítja,h átlehet
bugic is sm-ett ő át tudta, bár neki már más órája van.....neked mikor ia gép 03-04? nagy kijelzős?
Nekem is ilyen van rajta de ezzel sem lehet beállítani a kerékméretet.
Minden mást lehet de kerékméretet nem.
De van használtautón 500ért 200as EXC! Nézted?
nekem ien van rajta és mér rengeteg dolgot....
Gondolom nem erre gondolsz?
sztem is retek drágák am ha a 2 moci között vacilálsz akko inkább GG
Ennyi pénzért sokkal jobbat is találsz!Ha a renszám nem fontos akkor meg főleg
KTMről azt tudom állítólag A kereskedés tulajáé. Nem tudom hogy motorozik iesmi Győrben található. A GG meg fórumos srácé volt Sutyerák a felhasználó neve tuti kis gép keress rá és beszélj vele
Persze hogy azt mondják!Hogy vegyél új Km órát vagy nemtudom miért!de mondom lehet kapni ahoz a KM órához ami neked is van tripmastert(3 gombbol áll)amivel be tudod lőni a kerékméretet és minden szirszart mér!
Vagy még erre gondoltam link ez?
ÜDV!nincs valakinek elfekvőben ktm husaberg lábtartója egy pár?kicsit leamortizáltis érdekel!irjatok üdv
Bocsi segithetnétek mert most akarok venni egy KTMet és kérném a véleményeteket erröl a motorróllink
Megérné e?
bocsi, Sziasztok
Nekem is van tripmaster
Nem sikerült megoldani mert a KTM szervizesek azt mondták hogy nem lehet átállítani ezen a kijelzőn a kerékméretet, és ha nem lehet akkor addig nem buherálom meg a tárcsát.
Viszont ha lenne ilyen kijelző amiben lehet állítani a kerékméretet és méri is az üzemórát akkor azt előnyben részesíteném. Ha meg nincs akkor marad a bike óra + üzemóra mérő.
Multkor olvastam hogy gondba vagy a kerékbeállítással.Ha nagy kijelzős a Km órád akkor lehet hozzá kapni Olyan kapcsoló konzol szerüséget aminek a neve tripmaster Azzal be lehet állítani a kerékméretet is stb....A rég SMC/SXC-ken van is ilyen cuccos a Km órához úgytudom..
aha