Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

várjatok mááá mig leveszik a gipszem Anita
Köszi megyek is mindjááá....Kakucson megint autós szarság vanma is meg holnap is, pedig oda terveztünk volna Na minde1 sztm hét közbe lesz csak úgy néz ki...Addig marad a hegyezés és a városi huligánkodás Te mész valamerre? SM- SX ?
beindúlt a kophprodukció ..jó csapatást
Irány az aszfalt...Süt a nap , ezer fok .......melegíteni a gumikat.....
Megnéztem az rabócsi oldalát és egyenlőre nincs pályafoglalás egyik hétvégére se.

17 - 18 vagy 24 - 25?
Már miért ne mennék? Falusi leány vagyok én is, Pócson voltam kétszer sm versenyen még valamikor száz éve.
mikor is lesz az a máriapócsi attrakció?
Háj!
Nekem megfelelne bármelyik, de rá kell nézni a naptárukra is, h Tibi nem szervez véletlenül pont arra az időpontra valami ótós rendezvényt.
Máriapócs? Eljössz falura ?
majd betaláljuk
csak még azt kellene kitalálni, hogy melyik hétvége legyen .... 17-18 vagy 24-25?
Megbeszéljük László
Sándor mikor tanítassz már meg motorozni?
na szépek vagytok
pedig ez ravaszabb , nem a levegőbe beszélek
Nyomassuk, jó volt a pancsi is
Szia Lacika!

Nálunk még kérdéses a vasárnap, de ha megyünk akkor csak Visonkára.
Szasztok Supermotósok
Az a berg elég betyár, mondjuk nem mentem vele... de gondolom erős

Na amiért írok, nincs valakinek kedve vasárnap egy kis bohóckodáshoz a kecskeméti pályán? mi kint leszünk, aztán koptatunk egy kis lábtartót meg gumit,,, néha erre is eljöhetnétek ám...
Szép estét SM!

Júliusban szeretnénk lelátogatni Máriapócsra egy hétvégére, végre megismerni a Rabócsi-ringet.

Egyenlőre nincs lefoglalva egyik hétvége se.

Ki és mikor érne rá egy kis pályázásra?
nem nehéz. sima teszkós kulccsal is lejön, igaz, gyárilag alig volt meghúzva ! Amíg az ülés alatti dob Totónál volt, addig csiszoltam ki a könyököt, tehát...nem tudom. Viszont jobb, mint gyári állapotban, az biztos.
Ja meg nehéz leszedni a hátsó henger csövét?
És érezhető a csiszolás hatása?
sőt, még a 10.-11. kép szerint is a lamdaszonda helyén valami fémes nyúlvány volt ott, azt is letisztítottam...
az ám! 2009-es uccsó széria