Köszi megyek is mindjááá....Kakucson megint autós szarság vanma is meg holnap is, pedig oda terveztünk volna Na minde1 sztm hét közbe lesz csak úgy néz ki...Addig marad a hegyezés és a városi huligánkodás Te mész valamerre? SM- SX ?
Szasztok Supermotósok
Az a berg elég betyár, mondjuk nem mentem vele... de gondolom erős
Na amiért írok, nincs valakinek kedve vasárnap egy kis bohóckodáshoz a kecskeméti pályán? mi kint leszünk, aztán koptatunk egy kis lábtartót meg gumit,,, néha erre is eljöhetnétek ám...
nem nehéz. sima teszkós kulccsal is lejön, igaz, gyárilag alig volt meghúzva ! Amíg az ülés alatti dob Totónál volt, addig csiszoltam ki a könyököt, tehát...nem tudom. Viszont jobb, mint gyári állapotban, az biztos.
17 - 18 vagy 24 - 25?
Nekem megfelelne bármelyik, de rá kell nézni a naptárukra is, h Tibi nem szervez véletlenül pont arra az időpontra valami ótós rendezvényt.
pedig ez ravaszabb , nem a levegőbe beszélek
Nálunk még kérdéses a vasárnap, de ha megyünk akkor csak Visonkára.
Az a berg elég betyár, mondjuk nem mentem vele... de gondolom erős
Na amiért írok, nincs valakinek kedve vasárnap egy kis bohóckodáshoz a kecskeméti pályán? mi kint leszünk, aztán koptatunk egy kis lábtartót meg gumit,,, néha erre is eljöhetnétek ám...
Júliusban szeretnénk lelátogatni Máriapócsra egy hétvégére, végre megismerni a Rabócsi-ringet.
Egyenlőre nincs lefoglalva egyik hétvége se.
Ki és mikor érne rá egy kis pályázásra?