Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez ilyen. Én is szegelem folyamatosan. A zöldet félév alatt szte nullára amortizáltam. Szerencsére nem nagy a költsége.
ok, nemkérdeztem semmit.
az az, amit Laci belinkelt. szürke az csak nem látszik - komolyan
Na fasza.Mondjuk, nem mondom, hogy az enyémmel nem voltak gondok, de azért szeretem.
Szürke bandázs ügyben info?
Itt akadtam rá az apróban, nézelődj szét
Óóó, hát mindig szerelgettem rajta valamit, aztán egy durvább fék+befordulás után a hátsó féknyeregtartó beleért (belevágott!) a féktárcsába, aztán a "gyári karbit" is cseréltem, mert folyton szaggatott, aztán tömités gyenge volt, folyt az oil, azt pedig Loctite-al orvosoltam, szval.....
á veretésről szó nincs még. egyenlőre szeretném megtanítani.Ilyen időben meg mennék vele én Győrzámolyra

http://gokartmania.hu/
százhuszat, de annyiba jó különben.
Hidd fel, aszt megmondja. Vagy nézelőggyé' a motoaction.hu oldalán, ott is szoktak lenni jók használtba is.
De sztem elsőre jó annak a bringának egy ilyen kis huszonötös.
Ha nem lesz addig , akkor odadobom az enyémet és veretheti azzal, amíg ottleszünk.
he szerintem ennek van
Szürke kéne! Vagy fekete! Vagy piros mindegy, csak ne fehér!
Nemá!
Oszt hun van ojjan he?
mennyit akar érte vajon?
Bandázsbótbúl.....
Az hát.
Ja, szürke bandázst honnan a rákból lehet szerezni? Amilyen az Intruderen van...
kiscsacsa?
Na, mi baj a pittel Atibácsi?
Háj!
Kattints a kiscsacsa adatlapjára, Ő árulja most az övét, mert nagyobbat akar venni.
Az jól megy, meg rendben is van , csak nem szép, de egy uj űlés meg egy idomszett kijön rá vagy 15ből.
Ha veszel is, olyat ne vegyél, mint az enyém
kicsit matricáztam, de az oldalidomon lévővel nem vagyok még kibékülve, kéne helyette valami normálisabb
áhoj kámárátki
akkor jo,a motorod egyáltalán nem gáz
a motorom is gáz! meg a PB- is gáz

sok segítséget kaptam én már Giraffetől