Óóó, hát mindig szerelgettem rajta valamit, aztán egy durvább fék+befordulás után a hátsó féknyeregtartó beleért (belevágott!) a féktárcsába, aztán a "gyári karbit" is cseréltem, mert folyton szaggatott, aztán tömités gyenge volt, folyt az oil, azt pedig Loctite-al orvosoltam, szval.....
százhuszat, de annyiba jó különben.
Hidd fel, aszt megmondja. Vagy nézelőggyé' a motoaction.hu oldalán, ott is szoktak lenni jók használtba is.
De sztem elsőre jó annak a bringának egy ilyen kis huszonötös.
Ha nem lesz addig , akkor odadobom az enyémet és veretheti azzal, amíg ottleszünk.
Háj!
Kattints a kiscsacsa adatlapjára, Ő árulja most az övét, mert nagyobbat akar venni.
Az jól megy, meg rendben is van , csak nem szép, de egy uj űlés meg egy idomszett kijön rá vagy 15ből.
Szürke bandázs ügyben info?
http://gokartmania.hu/
Hidd fel, aszt megmondja. Vagy nézelőggyé' a motoaction.hu oldalán, ott is szoktak lenni jók használtba is.
De sztem elsőre jó annak a bringának egy ilyen kis huszonötös.
Ha nem lesz addig , akkor odadobom az enyémet és veretheti azzal, amíg ottleszünk.
Oszt hun van ojjan he?
Kattints a kiscsacsa adatlapjára, Ő árulja most az övét, mert nagyobbat akar venni.
Az jól megy, meg rendben is van , csak nem szép, de egy uj űlés meg egy idomszett kijön rá vagy 15ből.
sok segítséget kaptam én már Giraffetől