Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Laci az a matrica gáz
nekem aztán oly mindegy , amellett a tötymörgés mellett amit én csinálok, max a szél hajlítja el..
GR
Sztem ez a pazazz egy nagy kutyagumi... hajlik mint a nád
mennyi pízt akar érte nem tudod? meg valami képet szerválhatnál báttya
én visszahajlitottam az én pazazzomat, és semmi baja . ez egy éve volt kb
csa én tudok egy honda oriont egy kiscsavesz árulja itt csornán!
Értelek. Egyébként mennyit gondolsz érte? Mert ha fel tudnád adni postán és nem mondanál sokat, akkor nézegesse a fene. Pályára úgyis csak párszor mennék, közúton meg bírná...
Sajnos nem.
szeva papa. Figyi már nem tudsz valami jó fajta pit bikét?
Ne parázz koma! Accuweather ostffyasszonyfa

Mindenütt azt írják, hogy csapadékos, az átlagtól hidegebb nyár lesz.
(ma ezt éreztük a DRZ kupán, vizenjárás volt... )
még endurós korszakában volt ez az balos eséske neki a tankon van egy 2centis dörzsnyom kuplungkar meg a váltókar amit láttam h cserés volt(mert egy szar van most rajta). de hűtő, dekni, meg motorikus alkatrész nem sérült.
Amúgy számoltam felújítási költséggel, de ez volt az egyetlen DRZ 25kW alatti papírral Tekercssort kellett felújítani benne(ezt mondjuk nem tudtam előre), meg a kis csinosítgatás ami maradt.
köszi a segítséget, ha valakinek van elfekvőben egy nem elhajlott kormánya, akkor kicsi pízért megveszem
a többi idomot küldöm de még nincs rajtszámom azért kérdeztem amugy ha a kerületi vonalak hosszát tudnám az alapján már a rajzrol megtudná csinálni
a pazzazt hidegen visszalehet ha nem sokat görbült hajtottam már vissza párat de pazzaz ujjonan 7ezer ft sztem se érdemes kockáztatni de te tudod!
Marco,

A kormányod kuka.. nem érdemes hajlítgatni... alcsi keverék.. merev mint a f...om eksőn közelében...
Vegyél egy másikat.. nem drága..
Egyébként rákérdeztél mekkorát perecelt vele a figura hogy így legyalázta a kormányt?
mehet a polcra... elhajtottam párat
na beszéltem a Péterrel azt mondta 20-23 fok lessz ,,no para
sziasztok motyósok, lenne egy rövid kérdésem. enyhén hajlott kormánnyal volt már valakinek dolga? ilyenkor vissza lehet valahogy hajlítani, vagy mehet a polcra? Pazzaz kormány van rajta, így vettem, nemtom milyen.
szombat-vasárnap 1-2mm eső. az még beleférhet. a napokban folyamatosan figyelni kell, hogy hogyan alakul.
http://koponyeg.hu/

eszerint fasza lesz,dehát itt már ki tudja..........b@zmeg
akkor aki csinálja a matricát, szerintem postázd el a rajtszámtáblát! ezt tényleg gázos lemérni.
hát meg kellene azért nézned,mert olyat nem akarok adni ami nem tetszik. Ennek a misinek a közepe majdhogynem 90 % a két széle inkább 40%.Ezért kellene meglesned
én is tiszta ideg vagyok... végre ki tudtam volna menni egyet körözni, és erre szar az idő.

Hát rendelj be egy kis jó időt, mert különben nagyon csunya részegedések lesznek, ha nappal is inni kell
ezen mindig gondolkodtam, hoyg ezt hogy lehet lemérni. van magassága, szélessége, több ív benne, különböző bevágások.
ez nagyon nem így van.ezt tudjátok ti is.
inkább azon izguljatok,hogy legalább a 3 naposon legyen szép idő,mert be vagyok fordulva rendesen.A német tv egyfolytában azt ecseteli,hogy az egész nyár ilyen mocsadék szar lesz....