Még szoknom kell az új neveket. Tudom ki ki, de a fénykép memóriám tiltakozik a "beégett-név-szó-képek" miatt, vagy ellen!
Jó régóta nem írtál! Motort is hozol p.ringre?
A húsról meg az jut eszembe...
hogy én is viszek a Börni Day-re, mert szombat este egy nagy adag pince pörkölttel készülök mely frissen sütött Toronyi kenyérrel a legjobb!
Az időpontot keressük amikor végre mehetünk hozzád!
De a volt kollégámnak a geci meló miatt kurva nehéz hogy mikor tud elszabadulni plusz voltak családi gondjai (idén még nem ült motoron) és nem akarok egy motorral menni ha már egyszer elindulunk! Ezer felett vagyok km-be de hálisten nem történt semmi olyan ami rossz lenne, bár csak azután lennék nyugodt ha átnéznéd!
Jelentkezni fogok amikor tisztul a kép, de ez már csúszik a nyárra! Ha lesz nyár mert már megint esik ez a rohadt eső!
KIRÁLY! Na elvileg én is ott leszek , de az autóversenyen! Gondolkodom hogy vigyem e az új gépet... Na de még nem tudom! Viszont akit érdekel az láthat majd qva jó pályaautókat, mi visszük a Ferrarit is!
Csak matricáznád már fel
azt szeretném kérdezni hogyan lehet a legjobban egykerekezni?(yamaha dt 80) stoppit?stb
előre is köszi
martin
De legalább gurultam!
A jégeső viszont NAGYON FÁJT!
Eladtam már a ducato-t. A pego partner, meg a golf van meg.
hány ülés van a buszodban? és van vonóhorog? hányan lehet elférni?
de fasza lett tesokám aztapicsa
Igaz nem supermoto, de a nagy vizesárok ígér pár izgalmas pillanatot!
Hű ez nagyon jól hangzik! Motor nélkül megyek, maximum egy fénycsapda lesz nálam.
Üdv: Atys
Még szoknom kell az új neveket. Tudom ki ki, de a fénykép memóriám tiltakozik a "beégett-név-szó-képek" miatt, vagy ellen!
Jó régóta nem írtál! Motort is hozol p.ringre?
A húsról meg az jut eszembe...
hogy én is viszek a Börni Day-re, mert szombat este egy nagy adag pince pörkölttel készülök mely frissen sütött Toronyi kenyérrel a legjobb!
Az időpontot keressük amikor végre mehetünk hozzád!
De a volt kollégámnak a geci meló miatt kurva nehéz hogy mikor tud elszabadulni plusz voltak családi gondjai (idén még nem ült motoron) és nem akarok egy motorral menni ha már egyszer elindulunk! Ezer felett vagyok km-be de hálisten nem történt semmi olyan ami rossz lenne, bár csak azután lennék nyugodt ha átnéznéd!
Jelentkezni fogok amikor tisztul a kép, de ez már csúszik a nyárra! Ha lesz nyár mert már megint esik ez a rohadt eső!
sok választás nincs
SMR de azt nem hiszem mert utcán is akarsz menni
690 smr ez a legvalószínűbb
SMC azt meg múltkor írta valaki hogy elvitték az utolsót is