Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én már sejtem DT 125 SM Odabaszós lesz
Csak matricáznád már fel
sziasztok
azt szeretném kérdezni hogyan lehet a legjobban egykerekezni?(yamaha dt 80) stoppit?stb
előre is köszi
martin
Sikerült ma Fossáááá ázni!
De legalább gurultam!
A jégeső viszont NAGYON FÁJT!
Hali,

Eladtam már a ducato-t. A pego partner, meg a golf van meg.
helló,
hány ülés van a buszodban? és van vonóhorog? hányan lehet elférni?
Az csak egy enduro lenne sm szettel Nem az , majd meglátod!
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
de fasza lett tesokám aztapicsa
Hoppá retiküllll ....komoly mint egy vakbélműtét
Endurocross
Igaz nem supermoto, de a nagy vizesárok ígér pár izgalmas pillanatot!
Frankó idő várható vasárnap! http://ozonenetwork.hu/ozonene... Hova megyünk vajon gurulni,Kakucsra pályázni vagy Normafára szánkózni? sztem az utóbbi....
Halihó,

Hű ez nagyon jól hangzik! Motor nélkül megyek, maximum egy fénycsapda lesz nálam.

Üdv: Atys
690 enduro sm szettel?
OK Albi, majd csörögj!
Áhoj Atys!

Még szoknom kell az új neveket. Tudom ki ki, de a fénykép memóriám tiltakozik a "beégett-név-szó-képek" miatt, vagy ellen!
Jó régóta nem írtál! Motort is hozol p.ringre?
A húsról meg az jut eszembe...
hogy én is viszek a Börni Day-re, mert szombat este egy nagy adag pince pörkölttel készülök mely frissen sütött Toronyi kenyérrel a legjobb!
Kibajó!

Áhoj Petya!

Az időpontot keressük amikor végre mehetünk hozzád!
De a volt kollégámnak a geci meló miatt kurva nehéz hogy mikor tud elszabadulni plusz voltak családi gondjai (idén még nem ült motoron) és nem akarok egy motorral menni ha már egyszer elindulunk! Ezer felett vagyok km-be de hálisten nem történt semmi olyan ami rossz lenne, bár csak azután lennék nyugodt ha átnéznéd!
Jelentkezni fogok amikor tisztul a kép, de ez már csúszik a nyárra! Ha lesz nyár mert már megint esik ez a rohadt eső!
titkolozzál csak

sok választás nincs

SMR de azt nem hiszem mert utcán is akarsz menni
690 smr ez a legvalószínűbb
SMC azt meg múltkor írta valaki hogy elvitték az utolsót is
Meglepi KTM
milyen motort újítottál?
VIP-eknek ki lehet próbálni?
KIRÁLY! Na elvileg én is ott leszek , de az autóversenyen! Gondolkodom hogy vigyem e az új gépet... Na de még nem tudom! Viszont akit érdekel az láthat majd qva jó pályaautókat, mi visszük a Ferrarit is!
egy kis meglepetés!