Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi,
Lacika, Raptor, nagy szervező...csak gyertek... húst viszek sütni.

(endurocross, és cross versenyeken fordulok elő mostanában, olvasgattam a fórumot, de nem volt mihez hozzászólni. Ma is csak Börnit cikiztem. )

Üdv!
Már akartam mondani, hogy ide... én is bibek:-D
Szeva Atys!
Végre hallok felőled!
Tök jó lenne Kecsó, csak legyen aki leszervezi! Persze nagy szervezés nem kell, szinte csak egy időpont szükséges!
Na, mikor is lesz?!
Leköteleztél
Börni Bácsi! Mikor lesz a Pannóniaringes balhé?
Lehetne Kecskeméten is!
Mi lenne ha megmutatná a pannóniaringen?
Én meg készítenék pár kockát erről az akcióról.
Ha raptor benne van, én tuti megyek.
Nekem nem volt SXF450-em, de sztem ha a Havasi áthangolja a futóművedet supermotora, akkor tökéletesen alkalmas lesz! Az SMR is üzemórás... Biztos van még egy-két különbség a két gép között, de szerintem nincs jelentősége! Aztán majd megcáfolnak a hozzáértők...
Sziasztok! Kérdé mindenki mond mindenfélét tapasztalat alapján válaszoljatok légyszi ,azt mondják az én KTM SXF450-em nem jo supermotozni mert nem SMR450. Miben más az smr az nem üzemorás vagy mi A futoművet havasi csinálta a cross-ra nekem át van szelepelve de ugyanugy át lehet/keményiteni/supermotozásra nem? ? Vagy most mi a különbség gyakorlatilag SXF450és SMR450 között?
jól vered keresztbe! mondtam én hogy megtanítod a gépet erre is!
Sziasztok!
Börni, sajnos nem tudok menni a május végi pannringes megmozdulásra, mert melózok! De nyugtass meg, hogy csinálsz még az idén ilyen összeröffenést!
Ígérem, most nem kötöm össze asszonyos wellness-túrával és ezúttal részt veszek az éjszakai zenés-táncos eszméletvesztésben! Igaz sem zenélni sem táncolni nem tudok, de az eszméletvesztéses résszel majd pótolom a hiányosságaimat...
BULL gyere ní meg. sört hozzáá
hol nálatok? milyen a bak?
na mi van nem jösz sörre? Balázzsal nyomjuk
amikor fujtatok ...jaaa
és ez
Helló.
Tudna valaki segiteni!
Kellene nekem valami telefonszám a Visontai Brezova tanya száma hogy ott valami tulajal tudjak beszélni!
Elöre is köszi az infot SOS!
Sziasztok!
Tudom nem ez a reklámos fórum,van két vadi új HJC sisakom,ha érdekel valakit.
HJC CL X5 Mammoth XL-es:23 000 Ft
HJC CL X4 N8 Dawg kék XL-es:21 000 Ft
zzrrs@citromail.hu
20/974-1680
Heló.

durva ez a kép nagyon!

Te le tudod írni, hogy hajtasz végre egy féktávot? sorrendre vagyok kíváncsi
a többiektől boccs, ha uncsi a téma
hátul 4.25 elöl 3,5 széles. Mindennel együtt 130.
SZia. mennyit kérsz érte? Milyen széles a hátsó felni?