Aki szokott szerelni,legyen szíves reagáljon.Automata dekompresszoros motor egyik kipufogó szelephézagját csak akkor tudom mérni,ha előbb kiszedem a dekót,igaz?
Köszi
nekem CRm nél ugyan ez volt. tekerj ki kettőt a levegőcsavaron ha nemjó akkor vissza és nem mondtam semmit.... egy próbát megér, nem vesztesz semmit ... de itt nem nagyon van 125ös tulaj meg 2t tulaj sem nagyon..
Csáo ismét aki husky 125 sm az irjon és segitsen kérem!A légszűrő tiszta karburálás naggyábol meg volt bár meglepődtem phbh 28 rd karbi 170 es főfuvi?!?!?!Na tehát az uj gyertya is benne van kábelből blankolva és azt csinálja hogy olyan 3.4.5.6. sebességtől kezdve power előtt torpan, nem dadog hanem torpan mintha bekajálna power fölött jó 6. ba kb olyan 80 90 100 körül dadog mintha kihagyna a gyujtás valakinek valami tapasztalata?Az aksitól csinálhatja?Légyszi segitsetek kösszi
ez replica vagy hogy mondják ilyen nincsen még egy, mert ez F-es CBR, ebay-ről rendelt matricaszettel, gyári szinkód alapján előtte festve matricázás után lakkozva
Ne kérdezz mert abból csak bonyodalom van! Ki kell jelölni egy időpontot és hajrá! 3 hónap mindenkinek elég, hogy nagy eséllyel szabaddá tegye magát addigra.
Köszi