Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Jocó!

Mi is tervezzük, hogy lenézünk valamikor augusztusban. Írnál pár infót, hogy hogyan is működnek ott a dolgok.
úgy értettem hogy OTTHON ültél.

Gondolom hogy oda jöttél volna. legalább is remélem
de van karom... (heheheheheh.... )
juli 25.-én valószínű megint pancsi-ring lesz, és 2 napos! de az még nem fix, csak ez van tervben.
Szió!

Okés, észben tartom, de egy pontosabb időpontot kérek, hogy mikor is lesz az a vizsga!

Szerintem a fagyit hagyjuk, de bármilyen más édességre vevő vagyok!
Jól van majd megbeszélünk vmit mondjuk én 2napra nem megyek Az viszont nem jött be hogy kevesen voltunk
Műköröm is van a világon.
Valóban 1 hét alatt megnőhet rendesen
Mi is rendesen megégtünk tegnap, pedig se a Zoli se én nem vagyunk azok a kifejezetten fehér bőrűek
Megbeszélhetünk valami bandázást ott
Lehet,hogy amióta nem találkoztatok azóta növesztett.
Nem ültem ott,mert Győrben voltam. De szerinted Én olyan vagyok,hogy oda sem mennék hozzátok?
Na de Jocó nincs is karmod
Jó volt nagyon!Ha még nem voltatok minnél előbb nézétek meg.Az Edi is volt kicsit meg is pirult a bürkéje.
Szia!
Csütörtökön rutin vizsga! Kérném " az erősen gondolást"
Aztán ha sikerült meghívlak egy fagyira
(Ha még nem utálod nagyon:-))

Mi is gondolkodtunk hogy el kellene menni valahova motorozni, de aztán a többség inkább csúszdaparkra szavazott. Pedig pont ideális volt tegnap az idő, nem volt túl meleg fújt egy picit a szél és hát a társaság megint klassz lehetett , mint mindig. Egyszer nekünk is el kell oda menni Egy kétnapos bandázás
sziaaa!
igen voltunk! ha most azt mondod, hogy otthon ültél és unatkoztál, akkor összekarmolom magam...
Szia Jocó!
Tegnap voltatok itt a pancsin?
Naná
Jó volt P.ring? Edina is volt veletek? Jó fej csaj
Szevaaaa Piff!
navégre hogy beregisztráltál! na eddig ezért nem említettelek...
szóval f*szát kergetőztünk tegnap hárman!
Neked is szijja Beb feltéve ha engem üdvözöltél!
Sziiiia
Kissjocókám!

Hát csak ketten motoroztatok tegnap hogy engem meg sem emlitesz?!
oké
várom a képeket
Így van Jóco ahogy írtad megagiga volt a vasárnap