Szerintem ezt felesleges írkálni,mert ha mondom és mutatom és közben gyakorlod is,akkor sem fogod reflexből nyomatni csak ha odafigyelsz amit csinálsz és 1xre csak 1 dolgot...ezt is fokozatosan kellene megtanulni ...minek mondjak bármilyen techikát is ha pl nem jó a testartásod a motoron..ez az alap..majd tavasszal élőben!
Na, sztem meg pont az a legveszélyesebb...1x voltam ezen a citadellás találkozón, de soha többet
Mondjuk érdekes, hogy Faaker See az viszont tetszett, pedig ott se kevés divatmajom volt, de vhogy mégis...
hát nem tudom,én nem szlalomozni szeretek,hanem a kicsit tempósabb kanyarokat.ráadásul az a kanyar,ami visszafordít a célegyenesre az olyan fura,hogy elmondani is alig lehet.
jaja voltam ott. nem nagyon tetszett.iszonyat visszafogott a pálya,nem lehet rajta komolyabb tempót menni.még hajnalban kellet menem mert annyira friss volt az aszfalt,meg nagy volt a meleg, hogy nappal olvadt
Na, sztem meg pont az a legveszélyesebb...1x voltam ezen a citadellás találkozón, de soha többet
Mondjuk érdekes, hogy Faaker See az viszont tetszett, pedig ott se kevés divatmajom volt, de vhogy mégis...
Max. mocis találkozós felvonulós
Én meg inkább a technikásabb pályákat szeretem.
Kakucson voltál?
Nekem nagyon tetszett, lehetett ügyeskedni!