Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, ha nem haragszotok. Mi a különbség egy supermoto csizma, és egy cross csizma között? Gondolom a talp, de ennél pontosabban. Illetve, hol lehet egyáltalán supermoto csizmát beszerezni, és vajon érdemes-e?
Móváriak 24.-ére egy kis inspiráció
http://www.youtube.com/watch?v...
oks +van thx
További szép estét!
lamppe@freemail.hu
Kato papa ugyis tudod hogy benne vagyok minden rosszban
elkérhetem az msn címed ha van?
Lc4 iszonyat megbízható, de nem véletlenül. Keréken 50 pacit ad le, és 150 kg. Jól megy, nem kérdés, de szerintam a mindennapok használatára találták ki. Utcai baromkodásra a legjobb, minőségben is csúcs. Ez az én tapasztalatom. Egy sport kipu rengeteget dob rajta. +3-4 lóerő, és a végéhez is hozzátesz +10 km/h-t.
És az én kérdésem, ujra!
Wr 450- Yz450 hez képest szervízelés és tartósság tekintetében mien? Kb mindent tudok már mocikról, de ezt senki nem említi meg teszteken. 2006 utániakról beszélek.
real motorcentrum kb. 8000 Ft
de én az enyémbe kb egy 1000 ből csináltam meg
hoppá és*
hol lehet kapni ien ledes hátsó lámpát? én mennyiért?
Helló

Eladó:DRZ 400S 2004. rendesen karbantartott. Raptor sportkipufogó, alu kormány, ledes hátsó lámpa, Polisport kézvédő, stb. Minden gyári alkatrész meg van hozzá (kipuf, kormány, hátsólámpa, tükrök, indexek, szerszámtáska........) Jelenleg a gyári kerékagyakra vannak ráfűzve a supermoto ráfok. Egy nap alatt vissza fűzetem, ha enduró kerékkel érdekel valakit.
Enduró kerékkel 900000,-
Supermoto kerékkel 950000,- (SM Ráfok és küllők új ára 110000,-volt)adom hozzá az enduró ráfokat és küllőket.Két agy kell hozzá és van plussz egy enduro kerékszett.Ha valakit érdekel ezeken kívűl
van egy négydugattyús Brembo féknyereg távtartóval, fém fékcsővel, és a hozzá való Brembo főfékhenger, 320-as Goldfren úszó tárcsa Ferodo verseny betéttel.Ez +100000,-
Hitel Könnyen intézhető 0ft befizetéssel elhozható havi 21000ft
20% fefizetéssel havi 18000,- 3 nap alatt lebonyolítható
Helló

Ez a zámolyi fedett motózás nagyon jó lenne. Lehet még menni? Megtudja valaki szervezni?
Szióka!
Hy Hooligan Zsámoly engem is érdekelne
Cső Zolika,majd gyere,csak előtte csörögjél.amúgy a gipszet jan. közepén veszik le de addig leszopom magam.
24-i akcióhoz mit szólsz haver?
akkor mind1 milyet...a motorom olyan mit a csajom...az eddigiek pedig még nem panaszkodtak
itt elmondanám,hogy 4 db LC-4 -es KTM -em volt az első darab amit 4 évesen vettem 1 év hajtás után jöttek ki a hanyag előző tulajok hibái.
amelyiket összetörtem akkor volt benne 8100 km és olaj meg szűrő cserén kívül semmi
a következő Prestige -t 11000 km el adtam el az SMR miatt. azzal az LC-4 el pályáztam sokat és a mai napig használják.
Lényeg ha szeretsz foglalkozni is a motoroddal akkor bármilyet vehetsz,azonban az sem igaz,hogy a Dr-z mindent kibír az viszont tény,hogy sokkal kevesebb törődést igényel.Tudnék példálózni mindkettőre,de felesleges.
köszi a segítslget akko meg kell gondolnom
A másik háromra is csak oda kell figyelni és akkor ülhetsz rajta sokat ;)

Mivel eladó, belinkeljük sokadszorra is
Az EXC-nél 15 üzemóra
mert azt vágom h a drz-nek ha odafigyelsz rá elég ha 6-7000kmenként szűrő-olajcsere...
és a ktm-eknél pl?
köszi szépen...de egyébként van benne valami?
Az adatlapod alapján nem versenyezni akarsz, hanem csak motorozgatni.
DR-Z!