Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sanya neked nem hiszem hogy újat tudnak mondani!de a video szerintem jó!nézd meg mind a 4 részt!
Hello!
KTM LC4 640 Supermoto, 2005-ös évjárat, 19ekm-rel, nagyon szép gyári állapotban alkalmi áron eladó. Új gumik, új láncszett, új fékbetétek. GALFER hullámos szegecselt féktárcsával és gyári kézvédőkkel. Tökéletes műszaki állapotban. Figyelem! Az árban benne van a névre íratás költsége! Tehát a kedves vevő ezért az árért névre írva, friss műszaki vizsgával veheti át a motort bármiféle plusz költség nélkül! Hitelre is vihető! Tel: 20/3508433
*ajánlom
nánlom mindenkinek a figyelmébe: http://www.youtube.com/watch?v... ha esetleg valaki már linkelte volna,akkor elnézést!
hát óvatosan kell vele közlekedni az tény
Foxgirl ez most nekem jött?
jövőre a sarka is be lesz vasalva,csak úgy forgalomba kicsivel problémásabb a dolog,mert ha esetleg megállásnál megcsúszol,akkor tipikus "disznó a jégen" effektus.
hellotok
Szióka!
sarkára nem rak(at)sz
nekem az szokott lent lenni a legtöbbet...
valaki még régebben érdeklődött csizma vasalás iránt.az enyém így van megcsinálva.
Eladó 1 garnitúra Supermoto slick gumi 15000 Ft-ért !
Ja, nem ejot mégsem, nagy a behajtófeje, az sztem belemarna a belsődbe.
Hy!

Vagy EJOT Az bemetszi magát, persze gari nincs rá.

Kellemes Ünnepeket!
értem
Szöges gumához egyszerű 6-os facsavart használnak.A bütyköt érdemes előtte megfúrni,hogy könnyebben bele lehessen hajtani...utána 3 rétegbe rakunk vágott belső gumit,hogy a rendes belsőnket ne tudja a csavar kiszúrni
Szép Estét!
ilyen csavarokat hól lehet beszerezni?
mert gondolom valami spéci
meg mennyibe kerül/került?
hány darab csavart emészett fel a 2gumi?hogy lötted öket pont a bütyökbe
A gumma tetszik, jó veretést hozzá, nekem nem volt türelmem végigcsavarozni!
KAKA szar