sziasztok!
egy kis segítséget kérnék...a közeljövőben venném meg első supermoto-mat.de az ismerőseim közül nem nagyon ajánlják a husabergeket,husquarna-kat és a ktm-eket,mert állítólag több időtt töltesz a szereléssel mint amennyit rajta...de lehet hogy csak nagyon rá akarnak beszélni a drz-re?
Sziasztok. Ha vége a télnek, szeretnék venni egy cross-mocit. Supermoto-val kezdtem, ahhoz akarok visszatérni is, de meg akarok tanulni rendesen crossozni, mert szerintem az az alapja. Yz 450, vagy Wr 450-en gondolkozom. Rmz, Exc ... is szóba jöhet, de szívem szerint maradnék yamaha-nal. (eddig bevált) Súly/ lóerők tekintetében bejön yz. Nem kell rendszám, később se. Nem érdekel.
Szeretnélek titeket is megkérdezni, szervízelés tekintetében mit tudtok pl yamahákról. Mit milyen sűrűn, mit, mennyiért... Szeretnék egy jó motort, ami tartósan kiszolgálja hétvégi bohóckodásaimat, nem kell kétnaponta szervízelni, és mégse 150 kg (lc4).
Későbbiekben (hacsak nem ktm-ről van szó) vennék futóművet, supermoto szettet is alá.
Kiváncsi vagyok véleményetekre. És nem lehurrogni a yamahát! Wr 450 és Ktm 660 van 90%-ban dakaron. Én már ilyleneket is nézek... Szal nem 1 hónapra tervezek motorvásárlással. Ja És pl 2006 utáni Yz-ket nézegetem.
Csőgáz!
MOL - Eddig Csepel, Januártól Százhalombatta. A motorom, ami mostanában méltánytalanul hanyagolt egy FE 550 Berg. Ja raktam fel képeket. Majd még keresek egy olyat, amin felismerhető vagyok...
Szia és köszi! A képeket én is nézegetem (és velem szemben neked vannak fenn) és láttuk is már egymást! Sajna ritkán vagyok otthon, úgyhogy nem nagyon találkozom mostanában senkivel. De valamikor összehozunk egy jó kis motorozást! Már igazán nem ártana.
szia üdv viszont nem tudom,hogy engemet is ismersz néztem az igazolványodat de sajna nincs fent képed,neved után pedig sajnos .......... de udvözölek én is téged rossz ember nem lehetsz ha a Börnit ismered
Szia Börni és szia mindenkinek aki Móvár és környéki, meg persze a többieknek is ! Semmi extra, a munkámnak élek . Sajna mostanában én is csak a neten tudok motorozni. Remélem valamikor beléd botlom ha otthon leszek! SMR megvan még?
egy kis segítséget kérnék...a közeljövőben venném meg első supermoto-mat.de az ismerőseim közül nem nagyon ajánlják a husabergeket,husquarna-kat és a ktm-eket,mert állítólag több időtt töltesz a szereléssel mint amennyit rajta...de lehet hogy csak nagyon rá akarnak beszélni a drz-re?
előre is köszi