Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most meg ez kéne neked....7be árulja a srác asszem.
A lényeg a "régebben" szó
akkor azt mondanám hogy 3betűs és narancs

nekem tetszett régebben ez a moci
Hát nem nyert hangszórót!
Semmi közük a két európai cégnek egymáshoz....VOR egzotikumnak számít műszaki megoldásait tekintve,és valószinűleg az oka a mhogy kevés van belőle...Én nem ajánlom,nincs értéktartása,neház alkatrészellátás,gyenge szervízháttér.....
Amúgy a Benner Zsolti nyomatta ilyennel anno 2001-ben....
a szívedre hallgas ne a benyomásaidra
Én nem tudok róla semmit, de régebben versenyzett vele valaki itthon.
Talán a Sanya majd többet tud mondani.
kicsit TM benyomást kelt
Valaki egy WR-t?
Hali!
Meg tudná valaki mondani, hogy a VOR-okba tényleg KTM blokk van?(ha igen akkor milyen szervizeléssel kell számolni?)
Előre is kösz!
Szióka!
Cső Fics!

Van 1pár esőguma!
Az első 1 Metzeler 120/
A hátsó Dunlop 160-as v. 65-ös. A Dunlopot ujonnan vettem és 1x lett használva
Mindkettő szép állapotú.

Hali
ez érdekes, mert amikor egyik haverom (van vagy 168 cm mély) keresett motort akkor pont a Bergeket nézegette mert azoknak volt a kategóriában a legkisebb az ülésmagasságuk...aztán végül persze EXC-t vett mert azt kapott jó áron, így most mindig a járdaszegélynél száll fel a motorra
Aha,de az Fc is az Sx-től!Nem tom miért ..az Fs hez jó a cross bak magassága,az Fc-hez +5cm magasítás kell....tehát alúl-fölül minden kategóriában magasabb!
mihez képest magasabb? az SMR-hez?
hányszor kérdezed még meg?
2002
baja:
2005 telén szétdőlt az egyik váltótengely tűgörgős csapágya, akkor ki lett cserélve a blokkban az összes csapágy+a dugó
most szeptemberben lettek cserélve: gyűrűk, hajtókar, főtengely-csapágyak, vezérműlánc, szelepszár-szimmeringek, vezérműtengely, az egyik váltótengely meg az egyik olajpumpa belseje. Ja és persze a szelepek becsiszolva.
rendszámos, két személyre műszakiztatva.
én is már több mint 3 hónapja hírdetem de nem tudom eladni
a kis sx
Most 1 játékmotort is nehéz eladni,nemhogy 1 igazit!
Én tenném de más nem akarja tenni a dolgát (vagyis venni).