Sziasztok! Egy Keeway X-Ray 50-esem van, és ugye 2 ütemű, különolajozású... A kiskönyvében ahova mutat a nyíl két tartály is van és nemtom meik a motorolajé... Valaki tudna segíteni? A lángnyelves vs. a másik
Sziasztok!
Láncot szeretnék cserélni a motoromon és ugyebár akkor fogaskereket is. Arra gondoltam, hogy hátra kisebbet raknék és abban kérném a segítségeteket, hogy mi lenne az ideális fogszám elöl-hátul amitől már jobban megy, de még nem veszít az erejéből. Most 48-as van hátul.
450-es motor
előre is köszi
mint már régebben is említettem, a felfutó, különböző okok miatt elmarad. arendezvény többi része, 1014DH néven megmaradt, de a motoros részt törölnünk kellett. viszont a szakasz a mai napon használható, néhány alkalommal.
Oké, rendben! Többször volt már, hogy egy srác integetett meg köszönt bringáról és felismertem, hogy mindig uganaz a srác, ja és Ő is annál a zebránál!
Bánhatjátok a tegnapi kukucskát....
nem tudja valaki mikor lesz a ktm tesztnap és hol?
Láncot szeretnék cserélni a motoromon és ugyebár akkor fogaskereket is. Arra gondoltam, hogy hátra kisebbet raknék és abban kérném a segítségeteket, hogy mi lenne az ideális fogszám elöl-hátul amitől már jobban megy, de még nem veszít az erejéből. Most 48-as van hátul.
450-es motor
előre is köszi
Jó Mocizás neked is holnapra
Peace
de szerintem más motoron is így van
megnéztem egy pár képet valakinek kint van valakinek bent
az sm szettet külön eladod?
éjszakai bandázás az király dolog.
mi nyíregyházát csaptuk szét egyszer kétszer