Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát akkor minden elismerésem!
Az egyik spanom elég jó és ő ment 46 ot supermotoval!
A gixer kicsit nehezebb!
hol veszed a gumikat?
Crossra csak uj gumikat használok!
Idén Kakucsringre vettem több használtgumit! az szinte új gumik kerültem 20 ba,tehát 40 a szett!
Sajna sokkal több a silck ára mint a crossé!
a cél 46 alá
gixxer1000 már 46:.....
sajnos nem,1-2 pályanap és kuka
Akkor softot előre hátra!

Kakucson 47 másodpercet milyen mocival csináltad? A gixerrel vagy a pocettel?
Ti új gumit szoktatok venni? Én most találtam hátra egy jó állapotban levőt 10-ért. Ezek utn sajnálnék 35-öt fizetni egy hátsóért.
gumival nem szabad takarékoskodni!
Ez a nap képe...
Hátul van egy dunlop k108 médium
előre szeretnék egy softot
csak úgy tudsz jót menni ha elöl-hátul jó gumid van
HA ELFOGYOTT LE KELL CSERÉLNI
Én örülök,hogy mond nekem valaki véleményt,mert én nagyon kevesen supermotoztam eddig!
Nyáron Kakucson volt az első pályázásom! Elötte Cross és Enduro!
Tuti lenézek valamikor Kakucsra és szeretnék minimum előre egy jó gumit feldobni!
Az nem is olyan vészes!
A nyáron vettem csak hátsó használt médiunot 16 ért!
Lehet megérné venne első-hátsót 15 -20 körül!
száraz úton az eső gumi olyan mint vizesen a slick. mindent a megfelelő út viszonynak.
Ki írta ezt a véleményt a Husaberg 650-ről a boncteremben?
http://sportmotor.hu/boncterem...

Azt is írja hogy küldjenek neki e-mail címet ha valaki fel akarja venni vele a versenyt 0-gyorsulásnál!
Én elküldöm az enyémet csak érdekességként,megnézném azt a csodavasat mit tud,régóta szeretném látni mit megy!
hancsak@hotmail.com.
15-20E FT PÁRBAN
Esőbe nem igazán akarok mocizni,csak azon filóztam az esőgumi elégséges lehet mostanábmert alapba lágyabb!
Mennyibe kerül egy jó állapotú slick soft?
Drágább mint a nyárra való médiun?
Ha száraz slicket, vizes akkor eső gumit (szerintem)
Mindentől függetlenül! Milyen gumit érdemes most használni? Slick softot vagy esőgumit smpályán?
én stoppiezgattam vele,nem vészes. igaz hátul tényleg kuka
Szevasztok!
Sajnos nekem a Haidenau gumihoz nem jó emlékem fűződik még tavalyról!--VÁLLKULCCSONTTÖRÉS--!
Igaz én nyáron használtam az esős gumit, míg nem egy körfolgalomban ugy elment a segge,hogy teljes erővel levert az aszfaltra!Igaz én esőben is biztonságosabbnak érzek egy vágatlan slicket mint az esős Heidenaut!Ha valakit mégis érdekelne nekem is van előre való 75-80%os 2500Ft-ért.
lol