Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok, semmi ellenvetésem! Nyirbogát itt van...amúgy a GSXR-t is ide adtam el Nyircsászáriba!
a DRZ-n már van, ez az LTZ-re kellene
FCR-t? Hány pénz?
Én tudok...
Hy! Szalka közelében lakok én is. Ha jó idő lesz, akkor csapathatnánk egy pár karikát a városban/környékén!
Szerintem igaza van zsiráfnak....én is igy tapasztaltam.....amúgy vennék még 1 FCR-t, nem tud valaki?
Arra még nem gondoltál, hogy az FCR karbinál állítható a gyorsítópumpa holtjátéka? ÉS karbitípustól függően adja meg a gyár a mértékét...
ok. az msnem a nyilvános munkahelyi mail cimem a.kosa@parmen.hu
Akkor ezt megbeszéltük. Ha van msn-ed akkor a profilomon rajta az én msn címem, ha nincs akkor itt fórumon előtte megbeszéljük, vagy telefonon.
Az jó lenne, mert az én mátészalkai baráti köröm 1-2 kivétellel szétszéledt, aztán nincs kivel motorozgatni, egyedül unalmas még az egykerék is
Ja, értem... ha jobb idő lesz, majd megbeszélhetünk egy kis motyózást vmerre. Most gyűlik a létszám itt kisvárdán sm téren. Már van egy cr500, egy exc520, hétvégén rakunk össze egy exc525-öst, na meg persze én, ha sikerül vennem egy sm szettet hamarosan.
Áááá, én csak autóval, voltam Záhonyban az átrakón, és Kisvárdán a Várda-Kernél, ők szállitmányoznak nekünk konzerveket
Hát ma pont nem voltam kintt. De ha egy őrültet látsz egykeréken, félrendszámmal a városban az én vagyok. És mivel voltál?
Ma is voltam arra sehol semmi KTM-et nem láttam
Ígyvan, pontosan Kisvárdai vagyok.
rx ! te vagy Kisvárda környékéről?
kitoltam lemosni a husit hátha hétvégén bevetés lesz!
úgy fogatják be, hogy nem sérül, ott álltam mellette és okoskodtam
leragasztod vagy bekened zsírral h becsusszanjon
Te, és a gumizáskor mennyire kell erre vigyázni? Nem jön le a festék?
Én itt a fórumon egy tagnak már eladtam 20 liter meggypálinkát
kalinka most nyilik...
Rózsa és Fiai Kft. Elérhetőségek: 4700. Mátészalka Jármi köz 1.

Tel.: 20/9453 161 (Barnus)

SMS-t irj neki, mert eg nap a fényezőműhelyben van maszkban, beöltözve. Elég sok a munkájuk.
Megállt az olajzómorot és a főtengely beoffolt
Címet kérnék.