Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

alairt lepecsetelt munkaltatoi igazolas a kezemben
végre megvan az áhított 41-es! biztosan sokkal jobb lesz tőle a géped. micsoda tuning alkatrészek érkeznek még? még a végén hátulról figyelhetem a nagy dübörgést?
Amúgy már akartam mondani/kérni tőled, hogy alkalmasint azt a stoppie-t nézzük már meg :-) Jó lenne gurulni is kicsit, nem csak az utolsó pillanatban elemelni a hátsó kereket...
Helyes!
Én is meg akartam dugózni a télen azt a vackot,de még hozzá sem nyúltam.Megint olajszag lesz utánam a pályán. Nem baj,a java úgyis előttem mén
Á, szó se lehet róla, hogy kimenjek. Szét is van szedve a motor, meg ezt a pár hetet már kivárom inkább.
Várok is még pár alkatrészt, pl. egy olyan kis fülecskét, amibe a kipufogó könyököt tartó rugót be kell akasztani.
Ezen a hideg taknyos úton ne is nagyon jáccoggyá! Eger veszélyes télen a zuppamotosokra asszem
Szép estét!
moto
41-es, nem mentem bele a 39-be. Egy probléma van, egy műanyag takaró fedél hiányzik róla, azt rendelni kell.
Fel is tettük ma rá, de a hűtőt még nem tettük vissza, így sajnos a nem lehetett játszani vele.
Nah,megvan végre az a nyüves? De ugye 41-es
Várom a végeredményt
Na én így jártam tavaly egy Keihin FCR41-gyel, addig vekengtem, hogy lemaradtam róla. Hosszú idő után ma sikerült venni egyet. Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz vele a kismotor.
ha újat veszel abban biztos van folytás az első szervízig
észe=észre
pont azt akartam írni, hogy most vettem észe kipufogóba is különböznek.
mondjuk szerintem mindegyik 50-be van folytás, de én ilyen 2 éveset szeretnék, mert tök jól lemegy az áruk :D pont néztem egy 2007-et 300000 Ft.-ért. (3000 km-el), zsír újonnan meg 700000 Ft
a drd erősebb asszem a kipufogórendszer miaat vagy hogy gyárilag nincs benne folytás valami ilyesmi
de ezt valami szakembertől vagy drd tulajtól kérdezd meg tudtommal itt olyan nincsen
ajjha ez gyors volt
köszi a hozzászólásokat, szóval annyi a különbség hogy felszereltebb a drd
de a blokkban gondolom nincs különbség. ugye?
de amikor te voltál 15éves akkor nem repesztettek segbe gumibottal ha nem 50es volt a motor amire van moped jogsid.
értesz?
én pl sosem csinálhattam hogy elmenjek motorozni akár biztosítás nélkül is, utcára meg soha nem mehettem jogsi nélkül. megtehettem volna titokban, de ha nem engedte fater akkor nem .

mostmár kicsit másképpen van dee na
Helló

nekem volt szerencsém egy hasonlóval randalírozni Csak az volt a baj hogy néha megadta magát de ha ment akkor nagyon.ma belegondoltam már egy éve hogy eladtam
Én 15 évesen az ETZ 125-nek örültem a retro korszakban
14-16 évesen street legal-ba nyomatni ilyen géppel . én örültem volna neki
vagy reccsennek
mondjuk formásak...bár a DRZ 400 lenne ilyen köntösben
Ezek a telók szerintem koppantak