Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alig van elérhetősége az adatlapján!
Biker, egy SMR 450 RR? nincs meg az email cimed, küldenék valamit! dobjál már egyet nekem! EMailt
ni...sanya72@printerfair.hu
oké zsoké,de csak iwiw-en tudom,mert nem tudom a címed
de bunkó vik.....jaúúúú estííííít
Maga legyen szíves küldje el emilen a pontos címét ....ja meg gyógyuljon 1000el
mivan te donhuán felébredtél? gyerecsak emesenre
osztamugy kusslegyen mert olyatmondook ogy

jóbiznisz lett volna
De, nem arra, hogy eladta az ember...
Arra:
ja akkor

egy kis on:

felhivtam egy tagot multhéten mert olyan lc4ese voltmint nekem leovince titán dobbal, mondom cseréljük el gyárit adok érte meg ráfizetek. mondja 25 öt fizess rá, mondom nem cső.

másnap sms hogy elég 15 öt.(nem írtam vissza semmit)
aztán ír emailt hogy elég 10 et
mondom 2 hónapos kipu 10 ért hohóóó
felhivom kicsit később hogy kell akkor kössük meg az üzletet.
Ja már eladta
GD direkt szólt, hogy ezt a témát kerüljük!
Köszönöm!
azzal megerőltetném!
Akkor a barátnődre akaszd fel az "üzemen kívül táblát" vagy 2 hónapra és kezdődhet az alkar - csukló torna
Köszi, ez kerestem...csak már nem lehet rendelni a KTM-től...de ez így tökéletes!
KTM list
Sorry, az egy 2 oldalas csak. Itt meglesz...
Hi! 2004-es 640 LC4 SM-hez nincs valakinek cikkszámos füzete a vázhoz? Scanelve is jó lenne...
az az 5% is visszajön, ha tornáztatom és erősítem.
akkor nem kell segítenem?
Na az jó hír,szerencséd van
Jóidőt mindenkinek!
És miket fogsz beleszorítani abba az 5%-ba, amit nemazzalakezeddel csinálsz?Tavaly énisígyjártam a bokámmal:aszonták nem kell műteni, mert szépen tört el...
Na végre pont került az i-re. Ma kijelentették, hogy nem szükséges műteni a kezemet. Igaz nem tökéletes az illesztés, de a kezem funkcionálisan legalább 95%-os. Este scannelek újabb rtg képeket!
Előre is köszönöm!Ha arra járok megcsörizlek,valahol összefutunk.A többit személyesen.Mégegyszer köszi