Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ehhez azért nagyon nagyon be kell lőni a futómű-gumi-pilóta 3 ast
ollé! jól esett nagyon, hogy meglátogattál. remélem jól éreztétek magatokat Egerben!
Hazaértem, a vidit viszont nem néztem végig
azt én sem értem!
Hahó csajszi!
Majd dobj rám egy üzit, telcsit cseréltem...
idén még nem is hallottam Rólad!
1:07 nél az ember milyen lapon fordul
mér köll 1kerekezni? szabad
bátya motorkiállitáson nem lehetne?ktm standon?
sajna amit én kinéztem az 2007-es model már csak elvétve van raktáron,
én ilyet vettem

Lukító is tudja a tutit
most kaptam egy tutit de sajna nem volt jó, nagy lett de nagyon meg tetszett de aki ezt intézte sajna ez az egy volt neki és nem tud kissebet intézni
Beb a helyes út!
én ausztriába vetttem,kérdezd meg Beb fórumostársunkat ő tutti fog tudni ebben segíteni
te more hol tudok ktm cipöt venni vagy rendelni nincs neked valami vonalad esetleg?
én csak egyvalamit nyálaztam , de arra pont nem volt panasza semelyik páciensemnek sem
de vizsgálni vizsgáltál csak a használati útmotatot nem nyálaztad átt
nőrongálóként igen,gyógyítani egyet sem tudtam eddig
de nögyógyáskénz a topon vagy?
ez a jelző kéne még nekem , csak az a baj 100000000 % -át nem tudom annak mint Rossi

Köztudomású hogy az agyturkászok a legidiótábbak...egyik ismerős akart menni külföldre melózni, amihez szintén kellett pszicho viszgálat, dilidoki megállapította hogy nem bírja a bezártságot ezért nem mehet...a srác előtte 5 évet dolgozott börtönőrként...
lehet téged kellet volna megfogadnom szülésorvosnak
mátol Dr.smhooligán
Egyszerű, nálunk a felvételinek része a Pszihologiai viszgálat, a kolléga mikor leszerelt volt tetkoja, dolgozott egy iedig külföldön majd újból vissza akart jönni, de a vizsgálaton elsőre elbukott mert a doki azt mondta a tetko miatt hogy érzelmileg sérült, de el tudta intézni hogy felvegyék, 1 hétig 8 órázott majd közölték vele hogy jövő héten kezdhet, ő meg közölte hogy ismét külföldre távozik melózni. A PK. nak vérbe forogtak a szemei. Azóta náluk akinek van tetkója azt sérültek tekintjük. Ui. a kis fönöknek is van
na mondom én