szerintem wave biztosan van. az ára sem volt borzasztó tavaly ha jól emlékszem valami 19900Ft volt. amugy jobban ajánlanám a shield air változatot. sokkal jobban szellőzik.
Nekem elég sokféle gerincvédőm van eladó, tudok alpinestars-t is ha azt szeretnél, bár most az az euró miatt elég húzós, de kitalálunk rá valami okosat
Azért annyi, mert drágáért vette.
Viszont szerencsére alig-alig használta, mostanra meg már aztmondja ,h végképp nem izgul a motózásra.
Én viszont most embert kéne találjak az én megunt motorjaimra
Annyit írtatok a hétvégén, hogy csak most jutottam el odáig. Nagyon sajnálom, hogy ilyenek történnek veletek srácok. Lacikának jobbulást kívánok, ha beszélsz vele.
Nagyon vigyázzon mindenki magára! Az utca nagyon veszélyes, ez már többszörösen is bebizonyosodott.
Még kb két gurtni a hitel rajta, azért cserébe ideadná, még ugy is ,h csak kiköhögöm a részletét havonta .
Megvan a 660as kitt még most is
Am nekem nincsenek versenyzői ambicióim, ezért csak sima baromkodásra valszeg egy olcsóbb taliga is megteszi. De majd látom.... végülis már csak kettőből kell választani.
saunos alpinestars-ban nem tudok segíteni. még dainese,661,axo amit meg tudok oldani. de itthon annyira szövevényes eza motoros bussiness, hogy még én sem igazodok ki rajta néha. röviden: szinte egyik márkának sincsen hivatalos importőre.
Ja, nem. Nem Fox cuccra gondoltam a gerincvédővel kapcsolatban... Te milyen márkát még képviselsz ? Nem ismersz valakit aki Alpinestars eladja ( jó árán is !)
610es ként lett forgalomba helyezve, sokat dumált a srác hogy majd hozza hozzánk 660as átépítésre! Meg is van neki a 660as kitt, de ezekszerint soha nem került fel rá.
Ez a motor full verseny motor, mint a VDB vagy a mai Husky SMRR modellek. Szegényke egy kicsit drágán vette anno, valóban 4.000.000Ft-ért, én az enyémet 7000 Euroért adtam el, de új ára akkor amikor a srác vette az kb. 3.200.000Ft volt!
Akkor tudnál nekem majd egy árat mondani ?