Az édesapja hozzáállása nekem nagyon szimpatikus volt, ahhoz képest, hogy lehet annyi a judo karriernek.
Nagyon higgadtan kezeli a dolgot, megtörtént, át kell vészelni.
sajnálom Lacikát,valóban nehéz napok, hetek elé néz,én már túl vagyok egy ilyen medencetörésen és sajnos elég keményen próbára teszi az embert,de ő is fel fog állni ebből ebben biztos vagyok.
Beszéltem reggel Lacika édesapjával. Nem egyszerű a helyzet, 6hónap tuti pihenés, a motorban is jelentős kár sajnos.
Rendőrség elvitte a motort igazságügyi szakértőhöz, kivizsgálni a gázfelakadás dolgot. Nagyon rossz volt hallgatni telefonban, pont a helyszínen volt. Nagy sebességgel bukott a srác.
Ennyire nemvágom. Baszottnagy kétkarú oszlopok voltak ,többtucat Vác környékén, kinn a nagy susnyásban, ennek is már vagy hét éve.
Örültem ,h egyszer átvették, én meg a melóért a lét
az ilyen elektronyosenerdzsi baszásoktól forgok egy kicsit, főleg mikor távvezeték oszlopon melóztam. Festettem a piros oldalt, a fehér oldalon meg zizegett a picsatuggya hány kilóvolt ,
Nagyon higgadtan kezeli a dolgot, megtörtént, át kell vészelni.
Rendőrség elvitte a motort igazságügyi szakértőhöz, kivizsgálni a gázfelakadás dolgot. Nagyon rossz volt hallgatni telefonban, pont a helyszínen volt. Nagy sebességgel bukott a srác.
Örültem ,h egyszer átvették, én meg a melóért a lét
nézd meg ugy hogy kikozkázod,akkor lehet látni amikor kezdi huzni az ivet