Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2009-es FOX cucc is
nekem, szó szerint semmi, de a beszállítóimnak azért van még 1-2sisak raktáron.
Jonapot eltunt Bacsi!
És mi van neked raktáron ? Gondoltam, mivel te foxnak segítettél, lehet hogy én most neked segítenék
Az édesapja hozzáállása nekem nagyon szimpatikus volt, ahhoz képest, hogy lehet annyi a judo karriernek.
Nagyon higgadtan kezeli a dolgot, megtörtént, át kell vészelni.
sajnálom Lacikát,valóban nehéz napok, hetek elé néz,én már túl vagyok egy ilyen medencetörésen és sajnos elég keményen próbára teszi az embert,de ő is fel fog állni ebből ebben biztos vagyok.
Beszéltem reggel Lacika édesapjával. Nem egyszerű a helyzet, 6hónap tuti pihenés, a motorban is jelentős kár sajnos.
Rendőrség elvitte a motort igazságügyi szakértőhöz, kivizsgálni a gázfelakadás dolgot. Nagyon rossz volt hallgatni telefonban, pont a helyszínen volt. Nagy sebességgel bukott a srác.
Maga meg motorbeszerző köruton járt mig itt a nagy dógok zajlottak
Jah bevoltunk indulva , mint vaddisznó a mocsárra
1 igazi kincs nehogy el add
Azt nem tudom figyeltétek-e de 5 ora alatt termeltetek vagy 6-7 oldalt...nem lehet ezt követni
Át kell adjam a szolgálatot..... jó8 ,
Ennyire nemvágom. Baszottnagy kétkarú oszlopok voltak ,többtucat Vác környékén, kinn a nagy susnyásban, ennek is már vagy hét éve.
Örültem ,h egyszer átvették, én meg a melóért a lét
joejt!
na gúdnájt
ok addig még van 2 perc
koszi de hagyd fent holnapig lecci, most mar alig latok
abban van 120 KV 220 KV 400 KV meg egyetlen van az országban 750 KV
nem hanem amikor kinyitottuk
nézd meg ugy hogy kikozkázod,akkor lehet látni amikor kezdi huzni az ivet
es akkor durrant, amikor becsuktatok
az ilyen elektronyosenerdzsi baszásoktól forgok egy kicsit, főleg mikor távvezeték oszlopon melóztam. Festettem a piros oldalt, a fehér oldalon meg zizegett a picsatuggya hány kilóvolt ,
túl nagy volt az áram,és nem volt ívoltás......szóval amiatt történt hogy ez a kapcsoló nem volt rendesen becsukva
mitol durrant