Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áramkommandó
szeva báttya majdnem felhúztam magam baze
vagy okoskodni de abbol is jó sokat nem fater?
kedves rony
nem sírni kell hogy nincs lé,hanem dolgozni jó helyen sokat !
ez nem gyari, tolunk fejlettebb orszagokban lehet kereskedes altal modifikalt rmz-t venni, ami ilyen, ez is asszem egy ilyen darab
Kössz!Idén már nem hiszem de jövőre megyek!
Füzesabony felé a régi 3-on,Gyöngyöstől 3-km-re.http://www.gokartland.hu/.Ott is készült pár fotó.
ha Bp. felől jössz a régi 3-on akkor Visonta környékén jobb oldalt ki lex táblázva h Gokartland
Szasztok!
Hol van Gyöngyösön pálya? Én Hatvani vagyok ,de eddig még nem hallottam róla!Aképek ott készültek!
Szeva Zolika!Egész nap vártalak benneteket az Eger táblánál, de még csak motorost se láttam! .A Gyöngyösi fotókból fogsz még küldeni?
Csao Slash!Sajnos nem hallottam a muzsikát, mert épp égettem a benzint Egerben és környékén 13-16-ig!Telefonálhattál volna,hogy ütöd majd a vasat!Majd kereslek MSN-en.
én is ! ha lenne pénzem és nem valami lebutitott szar lenne de egyébként remélem nem az vagy nem az lesz!
Disznó ja! Csak nehogy FAKE legyen. Szóval lehet, hogy ez egy különleges kiadás. Jöhetne MO-ra is! Én megvenném.
Ez viszont disznó nagyon!
Nem azt mondtam hogy szar (bár nekem spec nem tetszik, de hát ízlések és pofonok ugye) hanem hogy tucat!
Jó az!
Elég faszányos. Tetszik
Tucatmotor!
szerintem nagyon faxa
tükör?
RMZ factory SM?
a suzuki megalkotta a tökéleteset
nalátod!