Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
SuperMoto
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
börni6
áramkommandó
börni6
szeva báttya majdnem felhúztam magam baze
Kato28
vagy okoskodni de abbol is jó sokat nem fater?
börni6
kedves rony
nem sírni kell hogy nincs lé,hanem dolgozni jó helyen sokat !
sowi
ez nem gyari, tolunk fejlettebb orszagokban lehet kereskedes altal modifikalt rmz-t venni, ami ilyen, ez is asszem egy ilyen darab
mbkbooster
Kössz!Idén már nem hiszem de jövőre megyek!
SMLACA
Füzesabony felé a régi 3-on,Gyöngyöstől 3-km-re.
http://www.gokartland.hu/.Ott
is készült pár fotó.
elissa
ha Bp. felől jössz a régi 3-on akkor Visonta környékén jobb oldalt ki lex táblázva h Gokartland
mbkbooster
Szasztok!
Hol van Gyöngyösön pálya? Én Hatvani vagyok ,de eddig még nem hallottam róla!Aképek ott készültek!
SMLACA
Szeva Zolika!Egész nap vártalak benneteket az Eger táblánál, de még csak motorost se láttam!
.A Gyöngyösi fotókból fogsz még küldeni?
SMLACA
Csao Slash!Sajnos nem hallottam a muzsikát, mert épp égettem a benzint Egerben és környékén 13-16-ig!Telefonálhattál volna,hogy ütöd majd a vasat!Majd kereslek MSN-en.
shul
én is ! ha lenne pénzem és nem valami lebutitott szar lenne de egyébként remélem nem az vagy nem az lesz!
gabona
Disznó ja! Csak nehogy FAKE legyen. Szóval lehet, hogy ez egy különleges kiadás. Jöhetne MO-ra is! Én megvenném.
GD
Ez viszont disznó nagyon!
GD
Nem azt mondtam hogy szar (bár nekem spec nem tetszik, de hát ízlések és pofonok ugye) hanem hogy tucat!
gabona
Jó az!
gabona
Elég faszányos. Tetszik
GD
Tucatmotor!
shul
szerintem nagyon faxa
gabona
theograf
tükör?
gabona
RMZ factory SM?
shul
shul
a suzuki megalkotta a tökéleteset
gabona
nalátod!
❮❮
❮
…
174 / 3810
173
172
171
170
169
168
167
166
165
…
❯
❯❯
nem sírni kell hogy nincs lé,hanem dolgozni jó helyen sokat !
Hol van Gyöngyösön pálya? Én Hatvani vagyok ,de eddig még nem hallottam róla!Aképek ott készültek!