Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A shox-ban próbáltad már?Kushitani vagy mi a szöszbe hívják pontosan ,ebből vannak nagy méretűek is.
ja ezt észre vettem arlen nessiből ugyan akkora méret feszülősseb mint a spool a spoolt hajtom most mert oooolcsooo
voltam ott is wiener neudorfba scs be wiener neustatba bike expert 60 as ban nem éreztem jól magam 62 nem volt
Persze, mert a jó tapadós eső gumákat félre teszed magadnak.
én is cirka hasonló vagyok és 56-os a ruha
Az jólenne
és hogy tudom vele felvenni a kapcsolatot?
62?Mekkora vagy 210cm 130kg?Próbálj fel sokfélét van amiből a nagyobb a kisebb..
185 cm magas 110 kg vagyok
62 sem tudtak adni megjártam egész austriát
Hát nem én vagyok a pénzügyminisztere, de vagy negyven-ötven fabatkából összehoz neked egy olyat, h minden nap ezt csinálod ha megpillantod a vasad a garázsban.
jó hát még először pénzt kell szereznem mert suli mellett nem tudok annyit összehozni. De majd ha lesz zsém megkereslek guma ügyben.
Mekkora kéne?
1ilyen jólenne
120, 160-ból csak valami sporttúra gumám van , ha uccára kell arra jó, de pályázni egy kicsit bakelit.
Bécsbe a shopping city süd melletti motorosboltban. De ne hivatkozz rám.
Pénzben mitjelent?
Húúúúúú, hát ettől a két termosztól minden jobb
Raptor-Csabi szegel rá sztem valami rendesebbet neked, ha szépen mekkéred
vt hol lehet nagy méretü egyberészest kapni mert marhára nem találok
Sziasztok!
Luki faja a polo.Hol tart az ügy? Lusta vagyok vissza olvasni. Inkább nyomok érte 10 fekvőtámaszt okés?!
Ha lesz víziló méret akkor 1 rendelve.
Vétel
Sziasztok
Nemtudnátok ehez a mocihoz valami kipufogot
Áhoj Nektek!

Luki Racing Csapetvezető Rajparancsnok és Pajtárs!
Mindjárt lemerülök de mielőtt bealszok elmondom nekem tetszik ez a logo is!
Szóval Nagyon FASZA!

Lelki szemeimmel látom milyen:
állat lenne egy olyan kép mint Kakucson a sorba állított supermotok rajta a huszárok egyen GoGo pólóba feszitenének!
Főleg Sanya mert Ő kigyúrt Joda mester és a lézer kardja mindig bent van a gatyájába!

A gumiméretekkel nem vagyok tisztában így inkább lementem megnézni | 165/630 R17 | 12/60-17 Ha hülyeséget írtam bocs Nem vagyok tisztában a gumikkal.