Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hamarosan rendelhető!
jofféle Nagyon jól néz ki
újra bedobom! véleményeket várok.
Csinos darab
SANYIKÁM!Megugrott a LÚÚÚÚÚÚ!
Netörőgggy semmivel, a pályaudvar egy köpésre van ott vannak fasza fűtött kabinok, odáig csak el jutunk valahogy?
Ne menj rá a tengere vele, mert elsüllyed, szerintem, hajó ha nemjó
Biztos szétcsaptam az agyam vmivel akkoriba , aszt nem láttam el a laptopig olvasgatni.Ha járok Egerben ,azt tutkó ,h nemhagyom ki , de akkor késziccsed a vendégágyat, me onnan hosszú lenne hazatolni 4x4be
Méghogy fotós!Nahát felháborító!
Jóreggelt

Ma este vizsgafelejtő zoltan_r_ kolégával. valak i nem tart velünk?

vagy csak lelkiekben?
Mi a stájsz vazze?Mikor jársz egérben legközelebb?Tudod!A sorompóban egy kis zűllés?
HEJJJJJ Zolika!Szevvva!
A multkorában irtam neked, de biztos nem böngészted akkoriban a fórumot!
KÁÁÁÁR!Tulajdonképpen méret kellet volna róla.Azt szerettem volna megtudni,hogy a felfogatási pontoktól, mennyi lett volna az a maximális egyenes rész amit kiadott volna?Vagy ugyanott kezd el legömbölyödni a vége mint a lámpás verziónál?
Háj ! megvan még, nemöltík meg valamék este .
mi van veled te nagy fotográfus?
Ma volt az első fasza idő, de hónap mégfaszább lesz, aszt megyünk gépelni , ,
Ez nincs már, csak a sima.
Na, és akkor feltenném a kérdést!Hová tűnt NAGGYON SZIGORÚ Sándorunk?
Szeva Dani!
Kérdezném tőled,hogy meg-e van-e még az lc4 hátsó kis sárvédőd?
Hello mindenki!
Azokra a fotókra gondolnék amit a te géppeddel fotóztam az utolsó visontázás alkalmával!Biztosan emlékszel rá, mert éppen akkor osztogatták a pálya hátsó részén a pereceket! Bocs!
kopott az mindíg van
Ittvan ni!
Új szerzeményem , igaz az enyém 380es de ugyan így néz ki. 2 hó és itt van.

csak nehogy elsüllyedjen (ennek a szónak "elsüllyedjen" a helyesírásában a Microsoftword támogatott ) a nagy tengeren!
Hát akkor kommen sie Herr Zürzavar mit wat ju vant!
Bászki csak hászki, mehet, ez van ...hogy a hászki kutyuk harapjanak a tomporodba
Only Husky Members