Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekünk a huligánnal jó lesz a fehér is , az idei első gogón ugyis lehánnyuk egymást, aszt kivan szinezve
valahogy majd kiforrja magát a dolog. ez még csak egy terv. még azt sem tudom, milyen színű pólóra lesz nyomva. a színessel az a baj, hogy drágábban tervezik, és drágábban szitázzák. de majd csak lesz valami....
Ne forogj rajta , valami itt mindig kerül. Lökjed a méretet, és mondom ,h milyenem van belőlle.
csini, valami szín kéne bele ( nem narancssárga ha lehet)
jó mondjuk nem szoktam vele nagyon járkálni... egyrészt azért is mert 4 kw-al túllépem a jogsim... Az hamarosan meglesz oldva. Még 1 év
Viccelsz?
Melyikre gondolsz?
...jah, felénk sokat esik, vagy sokat esek ,
amikor engem megfogtak, a gumi miatt le akarták venni a rendszámot. utánna belealkudtam egy kötelező tartozék hiányába a dolgot. 30ezer lett a vége.
Szerintem Pesten kicsit más a helyzet ilyen téren, mint úgy általában.
Nagyon sokmindent lehet, csak tudni kell mit mikor és hol.
te mindig "eső gumival" jársz!
mindig azt teszek rá, ami pont kerül , a polisznak meg nemhagyom ,h megnézze .
Guárgumit, az a legfaszább
ldául a te slickjeid is olyan szépen vannak vágva, hogy senki meg nem mondja, hogy az nem gyári minta
Hát mert az előző tulaj is ilyennel használta a városban is pesten is. meg ebből tud nekem viszonlag jó árban szerezni. csak ha ez az ára akkor inkább nem...
én ennek ellenére, a 2008as szezont vágott slickkel nyomtam végig útcán is.
íííí És milyen gumit ajánlanátok? Ami jól is tapad de a rendőr sem szólhat érte.
ne is mond, még a másik szitázása is csak a hét második felében kezdődik...
elveszik a forgalmidat a műszaki matricát meg lekaparják a rendszámról és utána KPM vizsgára kell vinni a motort
rendszám levétel!
papa azt hittem már postán van
Milyen színben van? Mert szeretnék majd rendelni csak egyenlőre pénzhiányban szenvedek
Szerintetek a vágott slic gumikért mennyire szólhatnak a rend örzői?